Resor till Kryssningar i Egypten

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Kryssningen med MSC Orchestra kan bokas med avresa från Köpenhamn eller Stockholm
Så här bokar du:

 

Avresa från

  • Köpenhamn: Välj Flyg+Hotell, avreseflygplats Köpenhamn, reslängd en vecka. Det är också möjligt att boka kryssningen som en kombinationsresa (en vecka kryssning och en vecka på hotell längs Hurghadakusten), välj Kombinationsresa, avreseflygplats Köpenhamn, reslängd 2 veckor.
  • Stockholm: Från Stockholm kan du endast boka kryssningen som en kombinationsresa (en vecka kryssning och en vecka på hotell längs Hurghadakusten). Välj Kombinationsresa, avreseflygplats Stockholm/Arlanda, reslängd 2 veckor. 

Ring oss om du vill boka en kombinationsresa med kryssning en vecka och en vecka på hotell längs Hurghadakusten. 

Har du frågor eller behöver du hjälp med bokning?
Kontakta oss på telefon 0771-373737 mån-fre 8:30 - 17.00 eller lördagar 10-14:30

Nilen är både en av världens längsta och en världens mest kända floder. Här har vattnet runnit fram i årtusenden, vilket lett till att storslagna sevärdheter växt fram längs Nilens strand. Det bästa sättet att få upptäcka dessa berömda platser är med en kryssning som lätt och smidigt tar dig från plats till plats i de gamla egypternas fotspår längs historiska Nilen. Med Apollo kan du även uppleva spännande länder, kultur och historia under en kryssning med MSC Orchestra i Röda havet.

Populära hotell – Kryssningar i Egypten


Nyhet! Kryssning med MSC Orchestra

Upplev kultur, historia och det färgsprakande livet under ytan i Röda havet under en kryssning med MSC Orchestra i vinter!
Besök spännande sevärdheter i länder som Saudiarabien, Jordanien, Egypten. Det här är en kryssning du inte vill missa! 
Med Apollo ingår All Inclusive och såklart MSC Cruises populära dryckespaket! 

Läs mer och boka »
kryssningar

Följ med på en spännande kryssning längs historiska Nilen tillsammans med M/S Alyssa. Här bor du på ett lyxigt fartyg med hög standard, medan du upptäcker några av de mest intressanta platserna vid Nilens strand. Konungarnas dal, Karnak, dubbeltemplet i Kom Ombo och Horustemplet i Edfu, är bara någr...

Mer om Nilenkryssning med M/S Alyssa

Klicka på boka för att se priset

Sök pris och boka

Med en kryssning på Nilen lär du känna Egypten på bästa sätt. På den långa flodens lugna vatten njuter du av det skiftande landskapet och den stjärnklara natthimlen, medan du upptäcker några av Egyptens mest kända sevärdheter. Följ med till platser som Konungarnas dal, Karnak och Kom Ombo som berätt...

Mer om Nilenkryssning med Spring Tours Collection

Klicka på boka för att se priset

Sök pris och boka
 

Alla resmål Egypten

Hurghada

Hurghada är Egyptens populäraste resmål! Kristallklart vatten, perfekt väder och vackra stränder är bara några av ortens kännetecken. I centrum pågår det egyptiska vardagslivet och under Röda havets yta hittar du ett fantastiskt naturspel bland fiskar och koraller. Apollos hotell i Hurghada håller hög klass och erbjuder allt du behöver för en skön solsemester.

Abu Soma

Res till Abu Soma och upplev en semester precis intill det kristallklara Röda havet. Är lugn något som lockar har du kommit alldeles rätt. Här bor du nämligen på det eleganta vuxenhotellet Shams Prestige Abu Soma, där både sandstranden och det palmkantade poolområdet lockar till svalkande dopp. Under Röda havets yta väntar en färgsprakande värld utöver det vanliga, så glöm inte cyklopet!

Sharm el Sheikh

Res till Sharm el Sheikh, ett av de mest populära resmålen i Egypten och upplev en semester fylld med sol, bad och sandstränder. Här väntar en värld av oförglömliga upplevelser, med allt från att dyka bland korallreven i Röda havet till att utforska spännande sevärdheter som berget Sinai.

Sahl Hasheesh

Eleganta och sagolika Sahl Hasheesh är en lugn badort badort med en båglik form som ger en vacker utsikt över bukten och de finkorniga stränderna. Hotellen håller hög klass och alla har privata sandstränder där du njuter av en lyxig semester vid Röda havets kristallklara vatten.