Resor till Hurghada

Hurghada

  • Dyk- och snorklingsparadis
  • All Inclusive-hotell med hög standard

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Hurghada är Egyptens populäraste resmål! Kristallklart vatten, perfekt väder och vackra stränder är bara några av ortens kännetecken. I centrum pågår det egyptiska vardagslivet och under Röda havets yta hittar du ett fantastiskt naturspel bland fiskar och koraller. Apollos hotell i Hurghada håller hög klass och erbjuder allt du behöver för en skön solsemester.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta om Hurghada

Transfer

Från flygplatsen till våra hotell i Hurghada, ca 10 min. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Lång sand- och grusstrand i Hurghada som ägs av olika hotell. Nästan alla våra hotell har privata sandstränder där solstolar, parasoller och handduksservice ingår.

Mer fakta

Väder

jan 21°c
feb 22°c
mar 24°c
apr 27°c
maj 31°c
jun 33°c
jul 34°c
aug 34°c
sep 33°c
okt 30°c
nov 26°c
dec 23°c
8,5 av 10 Hurghada
Våra gästers betyg, baserat på 2052 omdömen

Go. Live a little! - Egypten

Se fler Go. Live a little-filmer här »

Vilket hotell i Egypten passar dig?

Har du svårt att välja vilken pool som ser härligast ut, eller vilken sandstrand du helst vill promenera på? Låt denna hotellguide hjälpa dig att hitta vilket hotell i Egypten som passar just dig!

Läs mer och hitta ditt hotell

Våra bästa strandtips!

Hurghada bjuder på kritvita stränder och kristallklart vatten. Här kan du se fram emot en semester fylld med sol & bad i det fantastiska Röda havet!

Läs mer om stränderna i Hurghada

Alla resmål Egypten

Abu Soma

Res till Abu Soma och upplev en semester precis intill det kristallklara Röda havet. Är lugn något som lockar har du kommit alldeles rätt. Här bor du nämligen på det eleganta vuxenhotellet Shams Prestige Abu Soma, där både sandstranden och det palmkantade poolområdet lockar till svalkande dopp. Under Röda havets yta väntar en färgsprakande värld utöver det vanliga, så glöm inte cyklopet!

Kryssningar i Egypten

Nilen är både en av världens längsta och en världens mest kända floder. Här har vattnet runnit fram i årtusenden, vilket lett till att storslagna sevärdheter växt fram längs Nilens strand. Det bästa sättet att få upptäcka dessa berömda platser är med en kryssning som lätt och smidigt tar dig från plats till plats i de gamla egypternas fotspår längs historiska Nilen.

Sahl Hasheesh

Eleganta och sagolika Sahl Hasheesh är en lugn badort badort med en båglik form som ger en vacker utsikt över bukten och de finkorniga stränderna. Hotellen håller hög klass och alla har privata sandstränder där du njuter av en lyxig semester vid Röda havets kristallklara vatten.