Kundomdömen om Cinnamon Citadel

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

3663 omdömen
Utmärkt
 
1661
Väldigt bra
 
1412
Bra
 
409
Mindre bra
 
106
Underkänt
 
75

5 senaste omdömen

2020-04-29

Inlägg av 474magnusl Österskär, Sverige

Bra hotel

Trevligt hotel med fint läge vid en flod. Mkt fåglar som rör sig i området och är glada. Trevligt pool och barområde. Bra buffé till både frukost och middag. Servicen är mkt bra som så ofta på SL. Bor gärna här igen.

 
2018-10-24

Inlägg av arad77564 Helsingborg, Sverige

Jan

Väldigt bra hotel,som jag kan rekomendera till alla,fina rum,lugnt område,väldigt bra frukost,samma med middagarna,trevligt personal och den är värd besöket,så om ni kommer till kandy kom på denna hotellet ! Jan.

 
2017-01-08

Inlägg av WGarvin Stockholm, Sverige

Fint placerad vid floden

Efter den sedvanliga; sitta ner, fylla i blanketter, visa pass och få juice så verkar det här hotellet vara rätt så trevligt. Verkar vara en ok pool som jag inte provade. Lite besvärliga trappor om man bor långt ner. Helt ok frukost. Ta en tuk-tuk in till stan för middag.

 
2016-01-07

Inlägg av Susanne H Öland, Sverige

Trevligt hotell med härligt läge intill floden

Kandy som stad är livlig med mycket trafik, att komma fram till hotellet med dess fina läge intill floden var ljuvligt. Hotellet är lagom stort med fint och välskött poolområde. Mycket vänlig personal som upplevs enormt hjälpsamma. Rummet stort och luftigt och vi hade en mycket trevlig uteplats med utsikt över floden och litet djungelområde (alldeles utmärkt för fågelskådning) Maten i restaurangen var bra, saknade absolut ingenting. Något för dyr på öl och vin. Kan absolut rekommenderas.

 
2015-07-15

Inlägg av Travellingiguana Europe

Trevlig hotell av ganska god klass med fin utsikt.

Ett ganska bra hotell av enklare förstaklasstandard. Bra läge i utkanten av Kandy med fina vyer över floden. Service ok men inget extra. Maten och buffer halvbra kunde vara bättre. A La Carte maten är mycket bättre. Rent och snyggt. Lite äldre standard på rum och interiör kanske behöver renoveras och uppgraderas en del. Bra utgångspunkt för en tur till Pinnawala Elephant Nursery (ca 80 min transfertid).