Resor till Negombo

  • Stort utbud av restauranger och barer
  • Lång och fin sandstrand

Apollo Service Line

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal. Aktuellt telefonnummer till Apollo Service Line får du via sms kort inpå din utresa.

Res till Negombo och upplev en färgstark ort med stor personlighet. Här får du allt det bästa som Sri Lanka har att erbjuda – ljuva dagar på den breda stranden, en genuin lankesisk stadspuls och spännande shopping. I Negombo ligger våra hotell direkt på stranden, du bestämmer själv om semestern ska bestå av sol och bad eller nya upplevelser i exotiska Sri Lanka.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta om Negombo

Stränder

Den fina stranden i Negombo är lång och bred med finkornig sand. Strömmar och höga vågor förekommer. Det är förbjudet att sola topless.

Mer fakta

Väder

jan 31°c
feb 32°c
mar 32°c
apr 32°c
maj 31°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 30°c
nov 30°c
dec 31°c

Alla resmål Sri Lanka

Bentota

Det finns tre mycket bra anledningar att besöka Bentota: havet, solen och stranden. Här finns de där stränderna man drömmer om och samtidigt omges platsen av en genuint lokal känsla. Efter besök till myllrande städer, exotiska platser och vilda djur är det skönt att komma tillbaka till lugna Bentota.

Kosgoda

Res till den lilla kuststaden Kosgoda på Sri Lanka. Här kan du se fram emot en lugn och avkopplande semester med lata dagar på stranden och härliga bad i Indiska oceanen. Här kan du även passa på att upptäcka intressanta sevärdheter och härliga naturupplevelser.

Galle

Res till den färgstarka hamnstaden Galle på södra Sri Lanka. Kombinera avslappnade dagar på stranden med myllrande folkliv i Sri Lankas fjärde största stad.

Hikkaduwa

Längs kusten på södra Sri Linka ligger semesterparadiset Hikkaduwa. På en resa till Hikkaduwa kan du se fram emot nya matupplevelser, sköna dagar på stranden och prisvärd shopping. Här kan du bara vara i det lugna tempot, men också hoppa ner i iskalla vattenfall, ramla av surfbrädan eller äta något riktigt, riktigt starkt.