Goldi Sands

Goldi Sands ligger direkt vid den fina sandstranden Negombo Beach som kantas av vajande palmer. Här väntar lata semesterdagar vid någon av poolerna eller direkt på den breda sandstranden. Frukost ingår men både halvpension och All Inclusive kan köpas till.

Veckans erbjudande

Just nu får du 750 kr rabatt per person på detta resmål!

Boka din exotiska resa, och ha något att se fram emot.. Erbjudandet gäller avresor under perioden 15/6-24-31/3-25.

Använd koden "Veckans deal" vid bokning

Lägg in rabattkoden "veckans deal" under steget "uppgifter". Boka innan 9/6- 2024.

Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1580 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Goldi Sands har två poolområden med varsin pool, varav en med jacuzzi. Solstolar och parasoller finns vid båda poolerna samt på stranden för hotellets gäster. Poolhanddukar ingår. Poolbar.

Hotellet har två restauranger, en serverar rätter från det lankesiska köket, från de asiatiska köken samt internationella rätter och är öppen för frukost, lunch och middag. Den andra restaurangen är öppen till lunch och middag och har mer internationella rätter. Vårdad klädsel, långbyxor för män. Poolbar och bar.

Här kan du njuta av sköna ayurveda-behandlingar, örtbad och massage, mot avgift. Bordtennis mot avgift. Kvällsunderhållning.

Wifi över hela hotellet ingår. Deponering i receptionen mot avgift.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Julmiddag (24/12)
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 07.00-10.00
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffé, k. 19.30-22.00
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl.10.00-22.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 11.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Negombo

Camelot Beach

Bortom poolområdet och de fina rummen på hotell Camelot Beach väntar en lång sandstrand för den som föredrar att bada i havet. Kanske prova att surfa eller eller tar du det hellre lugnt i skuggan i hotellets lummiga trädgård?

Club Hotel Dolphin

Club Hotel Dolphin ligger vid den fina sandstranden i Kammala, strax utanför Negombo. På stranden vajar stolta palmer och du kan själv välja hur aktiv du vill vara med tennis eller squash eller bara koppla av i hotellets spa eller bada i poolerna. Hotellet är gjort för en naturskön, smakrik och trevlig vistelse på Sri Lanka.

Sentido Heritance Negombo

Välkommen till femstjärniga Sentido Heritance Negombo – direkt vid den långa sandstranden i Negombo. Mellan hotellet och stranden finns en lagunformad pool med en swim up-bar för avkoppling och sköna dagar i solen. Här hittar du flera restauranger där det lankesiska köket bjuder på kryddiga rätter. Utforska gärna staden Negombo som du når efter en lite längre promenad men längs vägen kommer du att hitta små lokala centrum med butiker, marknader och restauranger och ett rikt vardagsliv.