Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

1582 omdömen
Utmärkt
 
622
Väldigt bra
 
605
Bra
 
230
Mindre bra
 
62
Underkänt
 
63

5 senaste omdömen

2024-05-29

av Arne B Älta, Sverige

Fint hotel på Sri Lanka

Hotel Goldi Sands är ett bra hotel med skön pool med poolbar. Bra mat finns på menyn och ölen är god. Hotellet är välskött, städat och har sköna sängar. När man reser så ligger hotellet nära flygplatsen vilket gör att det tar ca: 20 minuter med taxi.

 
2022-10-23

av Gudrun2013 Eksjö, Sverige

Mycket bra

Jag har bott här cirka 15 gånger och avser återkomma. Jag har alltid blivit bra bemött och rummet har varit rent och snyggt, maten god och personalen jättefin. Läget är bra med affärer och bra restauranger i närområdet. Närheten till flygplatsen (ca 20 min) är en stor fördel, inga långa transportsträckor vid ankomst och avresa. Detta har blivit som ett andra hem för mig.

 
2020-01-28

av boj197

Hotell med bra läge i Negombo

Vi hade oturen att boka ett standard rum nr 220 som låg i gamla hotell delen - hoppa över detta och se till att få i nya delen. Gamla delen väldigt slitet och stora springor i dörrarna till balkongen. Hade vi fått nya delen hade betyget gått till en 4:a. Kolla alltid rummen innan ni packat upp och gradera upp om möjligt ! Mycket ledigt på hotellet så jag tycker de skulle fråga om uppgradering / hade varit bra affärer för dem. Annars mycket välstädat ! Vi bevittnade ett par bröllop på Hotellet / trevligt. Fin fräsch pool och bra frukost o bar. Tex lunch hamburgare inkl öl 800 Lankesiska. Lite svårt med bad men ligger kanon vid stranden. Gott om restauranger på gångavstånd !

 
2019-04-28

av Mona E Södertälje, Sverige

Bra hotell

Ett väldigt bra hotell. Rent och fint på rummen. Incheckningen tog väldigt lång tid. Vårat rum var inte klart när vi kom. Och dessutom så fick vi fel rum så vi fick byta rum dagen efter. Men vi uppskattade det nya rummet. Det var större balkong och mycket tystare. Och vi hade väldigt vacker utsikt från rummet över stranden och havet. Personalen på hotellet gjorde sitt bästa och var väldigt trevliga. Det var rent och fint på rummen. Poolen var också ren. Det var härligt att simma i poolen. Vi vågade inte bada i havet för det kändes väldigt strömt. Frukosten var helt ok. Vi åt några kvällar på hotellet och det var väldigt gott. Då åt vi från a la carte menyn. Vi åt lunch på hotellet varje dag. Då åt vi också från menyn. Vi smakade aldrig buffen. Poolkillen fixade solstolar åt oss varje dag så man behövde inte gå upp i ottan och reservera solstolar. Vi skulle kunna tänka oss att återvända till det här hotellet. Väldigt bra

 
2019-03-01

av 74gunnar74 Kungshamn, Sverige

Bra hotell

Ett trevligt hotell nära stranden, tyvärr oren strand med glas och skräp (utanför hotellområde) En härlig pool men som vanligt tyvärr var man tvungen o boka solstolar tidigt innan poolen öppnar annars hänvisas du till stranden. Rent och välstädat överallt. Trevlig och tillmötesgående personal, men som alltid på Sri Lanka ta god tid på dig om du beställer mat och dryck. Rena och fräscha rum som städas varje dag. En bra och välsmakande frukostbuffé. Åt bara en kvällsmåltid på hotellet men den var bra. Bra service i receptionen när man ville ha hjälp