Sentido Heritance Negombo

Välkommen till femstjärniga Sentido Heritance Negombo – direkt vid den långa sandstranden i Negombo. Mellan hotellet och stranden finns en lagunformad pool med en swim up-bar för avkoppling och sköna dagar i solen. Här hittar du flera restauranger där det lankesiska köket bjuder på kryddiga rätter. Utforska gärna staden Negombo som du når efter en lite längre promenad men längs vägen kommer du att hitta små lokala centrum med butiker, marknader och restauranger och ett rikt vardagsliv.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 2 personer. Superiorrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2195 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Sentido Heritance Negombo väntar sköna dagar vid den lagunformade poolen som har en grundare del för barn samt en swim up-bar. Solstolar, parasoller och poolhanddukar ingår.

I restaurangen Bluetan serveras frukost, lunch och middag med både internationella rätter och lokala rätter från det kryddstarka lankesiska köket. See Bar & Lounge är det perfekta stället för att njuta av solnedgången och här kan du både ta nåt att dricka och äta något lätt, öppet från sen eftermiddag till midnatt. B-Bums är en à la carte-restaurang där det bjuds på internationella rätter och även bjuds det på vacker solnedgång. Fusionrestaurangen Mad Dog tar dig till Medelhavets olika kök. Är du sugen på kaffe, te och en chokladfylld croissant, då ska du slå dig ner på Swiss Bakery & Café, ett pittoreskt litet café med utomhusservering - öppet från morgon till tidig kväll. I Rouge - Bar & Lounge kan du provsmaka vin och ta något lättare att äta.

I hotellets gym kan du träna och njuta av en fin utsikt mot hotellets trädgård och här finns även yogamattor. Spa med olika behandlingar, mot avgift.

Wifi ingår över hela hotellet. Hotellet består av två byggnader, som åtskiljs av en lite väg. I byggnaden närmast stranden finns huvudrestaurangen och poolbaren. På andra sidan vägen ligger en byggnad som bland annat huserar Mad Dog Bodega, Swiss Bakery & Cafe och Rouge Bar & Lounge. Direkt utanför hotellet väntar det lankesiska vardagslivet med butiker och några lokala restauranger. Då trottoarerna är smala rekommenderar vi en taxi för att dig runt. Till själva centrum av Negombo är det ca 3 kilometer.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé.
  • Julmiddag (24/12)
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag)
  • Helpension (frukostbuffé, lunch och middag)

Frukosten serveras från en buffé och lunch och middag kan serveras från en buffé eller beställs från en meny. Frukosten serverar kl. 07.00-10.30, lunchen kl. 12.30-14.30 och middagen kl. 19.00-22.30.

Alla hotell, Negombo

Camelot Beach

Bortom poolområdet och de fina rummen på hotell Camelot Beach väntar en lång sandstrand för den som föredrar att bada i havet. Kanske prova att surfa eller eller tar du det hellre lugnt i skuggan i hotellets lummiga trädgård?

Club Hotel Dolphin

Club Hotel Dolphin ligger vid den fina sandstranden i Kammala, strax utanför Negombo. På stranden vajar stolta palmer och du kan själv välja hur aktiv du vill vara med tennis eller squash eller bara koppla av i hotellets spa eller bada i poolerna. Hotellet är gjort för en naturskön, smakrik och trevlig vistelse på Sri Lanka.

Goldi Sands

Goldi Sands ligger direkt vid den fina sandstranden Negombo Beach som kantas av vajande palmer. Här väntar lata semesterdagar vid någon av poolerna eller direkt på den breda sandstranden. Frukost ingår men både halvpension och All Inclusive kan köpas till.