Club Hotel Dolphin

Club Hotel Dolphin ligger vid den fina sandstranden i Kammala, strax utanför Negombo. På stranden vajar stolta palmer och du kan själv välja hur aktiv du vill vara med tennis eller squash eller bara koppla av i hotellets spa eller bada i poolerna. Hotellet är gjort för en naturskön, smakrik och trevlig vistelse på Sri Lanka.


Rumstyper

Superiorrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Superiorrum med poolaccess för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Enrumsvilla för 2-4 personer, varav 2 barn. Seaview Villa för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3767 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 12 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Direkt ovanför den fina, röda sandstranden ligger Club Hotel Dolphins poolområde med två pooler, en aktivitetspool med en grundare del för barn och en lite lugnare pool för avkoppling. Solstolar, parasoller och poolhanddukar ingår.

I de två poolbarerna serveras snacks under dagen och i strandbaren kan du ta dig något gott att dricka, från tidig förmiddag till midnatt. Hotellet har fler restauranger, i bufférestaurangen Sands äter du goda och kryddstarka lokala rätter från det lankesiska köket men det serveras även internationella rätter. De två à carte-restaurangerna, Waves och Seafood Market, serverar internationell- och lokal mat samt fisk- och skaldjursrätter. Bordsreservation och vårdad klädsel krävs i à la carte-restaurangerna.

Det finns alltid något att göra på Club Hotel Dolphin. Här kan du spela squash och tennis, hyra cykel eller en kajak, spela biljard, bordtennis, badminton, ta en runda på minigolfbanan eller träna i gymmet. För barn 3-10 år finns en barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats. Vill du koppla av har hotellet ett spa med olika behandlingar - mot avgift. Kvällsunderhållning med folkdans, shower och levande musik. Nattklubb under helgerna.

Wifi ingår på hela hotellet. Minimarket. Ca 2 kilometer till Kammala och ca 12 kilometer in till centrum av Negombo. På stranden vid hotellet finns vågbrytare men gå några meter åt endera håll så finns en fin sandstrand.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé
 • Julmiddag (24/12)
 • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

 • Helvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • Helpension (frukost-, lunch- och middagsbuffé)
 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Kontinental frukost i restaurangen Sands, kl. 04.30-07.00
 • Frukostbuffé i restaurangenen Sands, kl. 07.00-10.00
 • Snacks i Snacks Nibbles, kl. 11.00-14.00
 • Snacks i The Cove, kl. 11.00-14.00
 • Lunchbuffé i restaurangen Sands, kl. 12.30-15.00
 • Afternoon Tea i Snacks Nibbles, kl. 16.00-17.00
 • Afternoon Tea I The Cove, kl. 16.00-17.00
 • Middagsbuffé i restaurangen Sands, kl. 19.00-22.00
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl. 10.00-24.00. Flippers Bar är öppen kl. 10.00-19.00 och Aqua Bar Lounge är öppen kl.10.00-24.00.
 • Vissa sportaktiviteter, till exempel tennis, badminton och gym.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. incheckningen på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Säsongsinformation

Enrumsvilla, Seaview Villa och Superiorrum med poolaccess finns att boka från vintern 24/25.

Alla hotell, Negombo

Camelot Beach

Bortom poolområdet och de fina rummen på hotell Camelot Beach väntar en lång sandstrand för den som föredrar att bada i havet. Kanske prova att surfa eller eller tar du det hellre lugnt i skuggan i hotellets lummiga trädgård?

Goldi Sands

Goldi Sands ligger direkt vid den fina sandstranden Negombo Beach som kantas av vajande palmer. Här väntar lata semesterdagar vid någon av poolerna eller direkt på den breda sandstranden. Frukost ingår men både halvpension och All Inclusive kan köpas till.

Sentido Heritance Negombo

Välkommen till femstjärniga Sentido Heritance Negombo – direkt vid den långa sandstranden i Negombo. Mellan hotellet och stranden finns en lagunformad pool med en swim up-bar för avkoppling och sköna dagar i solen. Här hittar du flera restauranger där det lankesiska köket bjuder på kryddiga rätter. Utforska gärna staden Negombo som du når efter en lite längre promenad men längs vägen kommer du att hitta små lokala centrum med butiker, marknader och restauranger och ett rikt vardagsliv.