Restips_till_Sri_Lanka

Sri Lanka – restips

Många reser till Sri Lanka för det härliga strandlivet, men öns vackra stränder utgör egentligen bara en liten del av charmen med Sri Lanka. Här väntar nämligen otroliga kulturskatter och en sagolik natur med djungellandskap och frodiga teplantager. Ta del av några av våra bästa restips för att få ut så mycket som möjligt av semestern på Sri Lanka i vinter.

Boka din resa till Sri Lanka

Tre sevärdheter på Sri Lanka

Landets härliga tropiska stränder i all ära – Sri Lanka har även många spännande sevärdheter att utforska. Se Sigiriya Rock sticka upp i djungellandskapet utanför Habarana, upplev Tandtemplet och teplantager i Kandy och besök världsarvet Galle Fort i söder.

Läs mer

God mat på Sri Lanka

Maten på Sri Lanka är en kulinarisk upplevelse som förgyller semestern i detta vackra land. Så missa inte att prova de lokala delikatesserna under din resa till Sri Lanka! Det lankesiska köket har starka influenser från sin stora granne Indien, men har ändå en helt egen karaktär.

Läs mer här

Colombo – kulturell storstad

Vill du kombinera tillbakalutat strandliv med storstadsbrus när du är på Sri Lanka? Då ska du besöka Colombo, öns största stad med tusenåriga tempel, trädgårdar och så klart shopping, restauranger och nattklubbar.

Läs mer om Colombo

Bestig Adam's Peak

Ta med dig vandringskängorna till Sri Lanka och passa på att bestiga den heliga bergstoppen Adam's Peak. Att klättra upp för berget under dagen, sova i det fria och vakna upp till soluppgången är en oförglömlig upplevelse.

Läs mer

Surfa, yoga och dyk på Sri Lanka

Sri Lanka är ett paradis för den aktive. Oavsett om du gillar att yoga i lugn och ro, surfa på stora vågor eller dyka i magiska korallrev finns det något för alla. 

Läs mer

Upptäck Sri Lanka

Strandhäng och bad i all ära – ibland är det roligt att se något annat! Vi har samlat ett par spännande utflykter du kan göra för att upptäcka Sri Lanka.

Läs mer