Cinnamon Lodge Habarana

  • Rofyllda, natursköna omgivningar
  • Vackert och rymligt poolområde
  • Ekologisk fine dining

Cinnamon Lodge Habarana är ett stiligt hotell som är uppfört i harmoni med den intilliggande naturen. Här är varje dag som en söndagsmorgon i paradiset med tjattrande apor, porlande bäckar och med en svag doft av kanel – Sri Lankas nationalkrydda. Frukt och grönsaker som serveras i restaurangen kommer från egna odlingar och hotellet är ett av få på Sri Lanka som erbjuder ekologisk fine dining.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3340 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Cinnamon Lodge består av flera mindre hus som ligger utspridda i en grönskande tropisk trädgård med egna frukt- och grönsaksodlingar. Vid det rymliga poolområdet finns en pool med barnsektion. Solstolar, parasoller och handduksservice. På området finns också en fjärilspark, många apor, sköldpaddor, ödlor och stora ekorrar.

Bufférestaurangen Ahala serverar frukost, lunch och middag och den ekologiska restaurangen Lotus är öppen middagstid. På restaurang Verandah serveras snacks och à la carte-rätter från tidig morgon till sen kväll. Det finns också en bar. På hotellet kan du köpa 32 olika sorters egentillverkade glassar, de flesta med ingredienser från de egna odlingarna.

Cyklar finns att låna mot avgift. Tennis mot avgift. Spa med massage, ansiktsbehandlingar och skrubbning mot avgift. Gratis wifi på hela hotellområdet. Room service dygnet runt och tvättservice mot avgift.

Hotellet ingår i ett kombinationspaket och kan inte bokas för sig. Läs mer om och boka kombinationsresa till Sri Lanka.

Måltider

Frukostbuffé. Jul- och nyårsmiddag. Halv- eller helpension mot tillägg.

Upplev mer med en kombinationsresa

Hotellet kan inte bokas separat. Det ingår som ett av flera hotell på kombinationsresan Norra Sri Lanka. Boka kombinationsresan och spendera en vecka på tre olika intressanta platser, följt av en vecka med sol och bad.

Inom kort kommer du kunna boka din kombinationsresa!