Cinnamon Red

  • Centralt läge
  • Fantastisk utsikt över Colombo
  • Ingår i kombination Sri Lanka

Cinnamon Red i Colombo är ett modernt hotell med ett centralt läge. Här är den naturliga samlingspunkten hotellets tak som rymmer både infinitypool och bar – med en fantastisk utsikt. När du vill utforska Colombo har du gångavstånd till butiker, restauranger och sevärdheter.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3046 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Cinnamon Red är ett fräscht och modernt designhotell som ligger nära Viharamahadevi Park i centrala Colombo. Hotellet har ett fint poolområde på taket med infinitypool och solstolar. På taket ligger också baren Cloud Red som bland annat erbjuder tapas, drinkar och på söndagar även high tea. Två restauranger, StiRED och FlavouRED, som erbjuder både à la carte och buffé.

Gratis wifi på hela hotellet. Gym. Reception är öppen dygnet runt. Tvättservice mot avgift. Från hotellet har du promenadavstånd till både restauranger, shopping och Viharamahadevi Park.

Hotellet ingår i ett kombinationspaket och kan inte bokas för sig. Läs mer och boka kombinationsresan.

Måltider

Frukostbuffé. Jul- och nyårsmiddag. Halv- eller helpension mot tillägg.

Upplev mer med en kombinationsresa

Hotellet kan inte bokas separat. Det ingår som ett av flera hotell på kombinationsresan Norra Sri Lanka. Boka kombinationsresan och spendera en vecka på tre olika intressanta platser, följt av en vecka med sol och bad.

Inom kort kommer du kunna boka din kombinationsresa!