Kundomdömen om Cinnamon Bey Beruwala - Vinter 19/20

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

2950 omdömen
Utmärkt
 
1560
Väldigt bra
 
854
Bra
 
291
Mindre bra
 
126
Underkänt
 
119

5 senaste omdömen

2020-02-21

Inlägg av Toni R

Semester allinclusive

Servicen är väldigt varierad från noll service i barerna till högsta service av poolkillarna. Som allinclusive gäst är du hänvisad till poolbaren som ligger 75 m från poolen och sällan är bemannad. Försökte förklara det i de andra barerna men de hänvisar en till poolbaren ändå. Känns som allinclusive paketet inte är så mycket värt när du väl är på plats. Vid incheckning fick vi knapphändig information om allinclusive och väl i baren så är både lunch och dricka väldigt smal mot vad so erbjuds de som betalar på plats. Det är inget badvänligt i havet precis utanför hotellet men ca 100 m söderut finns en jättefin och bred sandstrand. Vårat tips är att inte betalar för allinclusive då du inte kommer att få det. Maten varierad i bufférestaurangen. Frukost helt ok. Rummet är vad man kan förvänta sig. Hotellet har betygsatt sig dom 5* men verkligheten är mer 3-. Utanför hotellet på stranden så finns det flera som vill sälja på dig utflykter men om man tar tuktuk in till staden så finner man samma utbud fast till mindre än hälften av priset. Folk i regel väldigt vänliga.

 
2020-01-06

Inlägg av 521birgittat

Bra men inte värd 5 *****

Fint hotell, bra städning, bra service (av de flesta), stort utbud av kryddad asiatisk mat, bra efterrätter. Det som drar ner är rummets standard. Endast en, ganska liten, pool. På lördagen var poolen dessutom ockuperad av ett stort gäng yngre högljudda män i stort sett hela dagen. :( Ligger vid stranden men Ingen strand som hör till så inga solstolar, parasoller lr handdukar på stranden. Annars var det ok att bada där och inte så värst lång promenad (söderut) till en annan strand med servering etc.

 
2019-03-07

Inlägg av Odyssey496591 Onsala, Sverige

Fantastiskt

Ett underbart hotel med en utmärkt service av all personal Arain i baren är en helt fantastisk människa Han gav Hotelet en stjärnglans med sin service känsla Restaurangerna på hotellet har ett bra urval av mat o vin Kan verkligen rekommendera detta hotel

 
2019-02-06

Inlägg av clash53 Beruwala, Sri Lanka

Pensionärer

Andra gången på Sri Lanka. Fint land, glada och ärliga människor. Bra hotel, trevlig personal överlag. Vi hade en trevlig servitör vid Anuhas. Tog väl hand om oss. Gjorde olika utflykter bl.a. Val safari, Colombo och Kandi samt natipnalparken Yala. Rekpmmenderar landet, säkert, vackert och sol! Tyvärr bara lång flygresa

 
2019-01-08

Inlägg av sf12345m

Överdrivet.

Kallar sig fem lyx hotel med fem stjärnor, förtjänar högst tre. Maten var ok men inte mer, servisen vid poolen är extrem dåligt. Tog mer än en timme för att checka in med dåligt bemötande av lobby personalen. Fick betala extra för havsutsikt vilket vi fick knappt efter klagan.