1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Melina Beach

  • Nära strand och centrum
  • Trevlig personal och bra service
  • Grekisk kvällsunderhållning

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Melina Beach på Kreta har ett strandnära och lugnt läge med Platanias centrum runt hörnet. På hotellet finns en vacker trädgård, ett härligt poolområde och gratis wifi. Speciellt uppskattade inslag bland våra gäster är strandbaren och den trevliga personalen.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Enrumslägenheter i nedsänkt markplan för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Tvårumslägenheter i etage för 1-4 personer. tVårumslägenheter i nedsänkt markplan för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 2-5 personer. Trerumslägenheter i etage för 2-6 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Nära till allt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 93 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Melina Beach är ett omtyckt hotell med ett lugnt läge vid stranden. Hotellet består av tre byggnader uppförda 2000, 2003 och 2004. Här finns ett mysigt poolområde med en pool med barnsektion, gratis solstolar och parasoller samt en poolbar. Poolen kantas av en grönskande trädgård. På stranden nedanför hotellet ligger en strandbar och en taverna. Solstolar och parasoller på stranden är mot avgift fram till ca kl. 16.00, efter det är de gratis. Poolhanddukar mot avgift.

En kväll i veckan är det grekisk afton på hotellet. Receptionen är stor och luftig och wifi är gratis i allmänna utrymmen. Nivåskillnader på hotellområdet. Bussen stannar på huvudvägen ca 150 meter bort, bagaget transporteras ej.


Måltider

Inga.

Bra att veta

Receptionen har öppet dagtid.