Sonio Beach

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Charmiga Sonio Beach är ett mysigt familjeägt lägenhetshotell beläget vid stranden i Platanias. På hotellet finns en liten pool och en populär restaurang med vällagad mat och inredning som för tankarna till Mamma Mia-filmen.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn/2-4 personer/2-5 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter för 2-6 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Det är helheten med allt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 248 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Sonio Beach erbjuder ett bra läge i Platanias, med nära till både stranden och centrum. På hotellområdet finns ett poolområde med några få gratis solstolar och parasoller. Den lilla poolen har en barnsektion som är ca 0,65 m djup. Handduksservice mot avgift. Intill ligger poolbaren som serverar svalkande dryck och snacks. Stranden precis nedanför hotellet består av sand och småsten, och här finns en strandbar där du kan beställa något att dricka. På stranden, vid ett av de närliggande hotellen, erbjuds vattensportaktiviteter mot avgift under högsäsong.

Hotellet har en mycket omtyckt restaurang, som för tankarna till Mamma Mia-filmen med sina blå stolar och vackra inredningar. Här äter du gott samtidigt som du kan njuta av vackra vyer direkt vid stranden. Restaurangen serverar frukost, lunch och middag.

Sonio Beach omges av en grönskande trädgård och här finns även en minimarket som drivs av familjen. Gratis wifi i allmänna utrymmen och på rummen. Utforskar du Kreta med hyrbil finns en utomhusparkering med ett begränsat antal parkeringsplatser. Receptionen, som vissa tider har svensktalande personal, har begränsade öppettider. När receptionen inte är bemannad kan oftast personalen i restaurangen eller minimarketen hjälpa till. Lokal trafik som kan upplevas som störande i vissa rum.

Måltider

Inga måltider ingår.

Bra att veta

  • Trappor till samtliga lägenheter (ingen hiss).
  • Alla lägenheterna har balkong, dessa är belägna ett halvt våningsplan upp eller ett och ett halvt våningsplan upp.