Kundomdömen om Sonio Beach

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

239 omdömen
Utmärkt
 
166
Väldigt bra
 
58
Bra
 
9
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2020-09-22

Inlägg av sf-73 Linköping, Sverige

Vilken tur vi hade !!

Jättetrevligt boende med tillhörande restaurang, nog den finast inredda längs kustenđŸ‘ŒđŸŒOtroligt fint!! Precis vid den breda fina rena stranden. Med tillhörande solsängar. Först fick vi ett äldre rum, som var i receptionshuset, där va MYCKET lyhört. Men vi hade sån tur att en nyrenoverad studio i annan byggnad med nya välisolerade dörrar, blev ledig våra 2 veckor. Så otroligt fint inredd, mycket skön säng, 2 balkonger och helt ljudisolerat! Det enda vi önskade där va lite mer bestick, och dimmer i badrummet. ( VÄLDIGT ljust på natten😄) Stort tack till Sofia som gjorde allt hon kunde för att hjälpa oss med allt, och fick tag på stor burk färsk honung till mig💗

 
2020-08-04

Inlägg av sofiahP743JV

Riktigt bra hotell och restaurang

Bor man på Sonio finns det egentligen ingen anledning att äta på någon annan restaurang än hotellets. Superb mat och oerhört trevlig personal! På hotellet får ni den bästa tänkbara servicen av Sofia. Ni kommer garanterat att vilja återvända till Sonio om ni en gång har varit där... (Det perfekta läget på stranden är ju inte heller helt fel...😉)

 
2019-10-22

Inlägg av Ruggan Mariehamn, Finland

God lunchsallad

Riktigt bra lunchsallad. Åt här 2 ggr och var nöjd båda gånger. Snygg och fint. Ligger bra på stranden. Blev inte att vi åt middag här men de har öppet på kvällen med. Bjöds på ouzo med citron då vi betalade och det blev ju bonus, då den är riktigt god.

 
2019-10-06

Inlägg av Ritha E

Vår absoluta favorit

Trevligt hotell med genuint trevlig personal. Sköna sängar. Bra läge nära stranden. Hotellets restaurang något utöver det vanliga, alltid god mat, här blir man inte besviken, varken på mat eller service. Vi återkommer gärna till vårt favoritställe.

 
2019-08-13

Inlägg av Global428926

Familjärt suveränt hotell

Sofia med sin omtänksam personal, god mat och fin Mamma Mia stämning. Bra läge. Här är man alltid välkommen och man hittar fort lugnet. Sköna sängar. Fin utsikt och nära till allt. Kram från Hammarberg och Elfström