Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 220 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Helhetsintrycket. Jättetrevlig serveringspersonal och god mat samt läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


10 av 10

+
Läge, service, resturangen, fina nyrenoverade rum.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Fick bo i ett helt nyrenoverat rum. Det var toppen.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


7 av 10

+
Läget och restaurangen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


5 av 10

+
Hotellets restaurang supergod mat o jättetrevlig personal
-
Myror på rummet o badrummet gick knappt att duscha var jätteliten hela badrummet var fullt av vatten efter dusch fanns inga duschväggar för då hade man inte fått plats i den

Bekräftad gäst: 2022-09-16


10 av 10

+
Den hjälpsamma personalen, från Chefen till diskplockarna, alla lika vänliga.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


7 av 10

+
Nära till havet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


10 av 10

+
De va nära till allt. Fräscht och bra
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


8 av 10

+
Havsnära
-

Bekräftad gäst: 2022-09-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

257 omdömen
Utmärkt
 
181
Väldigt bra
 
59
Bra
 
10
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-09-27

av 774lenam

Sonio beach hotel

Rummet va ok,men duschen mycket liten och myror på toalett o balkong! Men restaurangen som tillhörde hotellet var så bra,mycket god mat och personalen va så trevliga! Nära till strand o bad! Tyckte inte att bilder överens stämde riktigt med verkligheten!

 
2022-08-15

av mickeNorrahammar Norrahammar, Sverige

En pärla.

Det här hotellet är en riktig pärla tycker vi.Vi var här en vecka i augusti, vi har varit I Platanias många gånger,men det är nu några år sedan då var vi ganska trötta på byn.Hotellet har strand läge och en mycket bra restauran.deras stifado var mycket bra.Personal på hotell och restaurang förtjänar mycket beröm.Rummet vi fick var renoverat och rymligt.Parkeringsutrymme fanns också på hotellområdet.Det blir säkert fler besök framöver.

 
2021-08-02

av Susanne S Stenungsund, Sverige

Mysigt!

Detta hotellet med personal kan jag verkligen rekommendera! Utmärkt service och mycket god mat i deras restaurang! Sofia och hennes man har verkligen lyckats, kan förstå alla höga omdömmen! Fundera inte utan boka,ni kommer inte ångra er. Läget intill stranden gör inte saken värre, restaurangen vid stranden var alltid fullsatt i princip så mitt tips är att reservera i god tid om ni vill vara säkra på att få plats. Vi hade en 3-rums lägenhet med 3 balkonger, 1 på varje sida huset vilket var kanon. Stort kök med 1 liten platta att laga mat på, Sofia sa att de flesta som bor där föredrar att äta ute men man kunde mot förfrågan få byta till 2 plattor. Mycket fördelaktigt att Sofia är svensk dessutom :) Stranden är väll inte den bästa men det vet man ju innan när man bokar boende i Platanias, vill man ha långgrunt bokar man annan ort. Massa plus till detta hotell med personal!

 
2020-09-22

av sf-73 Linköping, Sverige

Vilken tur vi hade !!

Jättetrevligt boende med tillhörande restaurang, nog den finast inredda längs kustenđŸ‘ŒđŸŒOtroligt fint!! Precis vid den breda fina rena stranden. Med tillhörande solsängar. Först fick vi ett äldre rum, som var i receptionshuset, där va MYCKET lyhört. Men vi hade sån tur att en nyrenoverad studio i annan byggnad med nya välisolerade dörrar, blev ledig våra 2 veckor. Så otroligt fint inredd, mycket skön säng, 2 balkonger och helt ljudisolerat! Det enda vi önskade där va lite mer bestick, och dimmer i badrummet. ( VÄLDIGT ljust på natten😄) Stort tack till Sofia som gjorde allt hon kunde för att hjälpa oss med allt, och fick tag på stor burk färsk honung till mig💗

 
2020-08-04

av sofiahP743JV

Riktigt bra hotell och restaurang

Bor man på Sonio finns det egentligen ingen anledning att äta på någon annan restaurang än hotellets. Superb mat och oerhört trevlig personal! På hotellet får ni den bästa tänkbara servicen av Sofia. Ni kommer garanterat att vilja återvända till Sonio om ni en gång har varit där... (Det perfekta läget på stranden är ju inte heller helt fel...😉)