Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkonger av varierande storlek. Vissa balkonger har ett trappsteg ner. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplatta, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter är även utrustade med mikrovågsugn. Vid ankomst väntar en flaska vatten i lägenheten. Vissa lägenheter är renoverade. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23-27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenhet Superior

Enrumslägenhet superior med två ordinarie bäddar samt balkong. Balkongerna ligger ett halvt våningsplan upp eller ett och ett halvt våningsplan upp. Kombinerat sovrum och vardagsrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Vid ankomst väntar en flaska vatten i lägenheten. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Superiorlägenheterna renoverades till sommaren 2022 och har fräscht badrum, nya sängar och nytt kök.

Rumsstorlek: Ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med tre balkonger av varierande storlekar. Balkongerna ligger ett halvt våningsplan upp eller ett och ett halvt våningsplan upp. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. I ett sovrum finns en dubbelsäng och i det andra finns två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa och i en enkelsäng. Minikök med kylskåp, kokplatta, mikrougn, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vid ankomst väntar en flaska vatten i lägenheten. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med två balkonger av varierande storlekar. Balkongerna ligger ett halvt våningsplan upp eller ett och ett halvt våningsplan upp. Ett sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa eller extra säng. Minikök med kylskåp, kokplatta, mikrovågsugn i vissa rum, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. En av lägenheterna har två ytterdörrar. Vid ankomst väntar en flaska vatten i lägenheten. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. (En lägenhet har badrum med badkar.) Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn/2-4 personer/2-5 personer, varav 1 barn

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med balkong. Balkongerna ligger ett halvt våningsplan upp eller ett och ett halvt våningsplan upp. Sovrum och ett vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Vid ankomst väntar en flaska vatten i lägenheten. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Superiorlägenheterna renoverades till sommaren 2022 och har ett fräscht badrum, nya sängar och nytt kök.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.