Enrumslägenhet superior med 2 ordinarie bäddar

Enrumslägenhet superior med 2 ordinarie bäddar samt balkong. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Vid ankomst väntar en flaska vatten i lägenheten. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork finns att låna i receptionen. Badkar med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

  • Superiorlägenheterna är nyrenoverade sommaren 2022 och har fått nytt badrum, nya sängar och nytt kök.

Rumsstorlek: Ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenheter

Enrumslägenhet med balkonger av varierande storlek. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplatta, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Några lägenheter är även utrustade med mikrovågsugn. Vid ankomst väntar en flaska vatten i lägenheten. Vissa lägenheter är renoverade. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Hårtork finns att låna i receptionen. Badkar med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 23-27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenhet med tre balkonger av varierad storlek. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök. I ett sovrum finns en dubbelsäng och i det andra finns två enkelsängar. Möjliga extrabäddar för barn i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplatta, mikrougn, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vid ankomst väntar en flaska vatten i lägenheten. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Hårtork finns att låna i receptionen. Badkar med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet superior.

Tvårumslägenhet superior med balkong. Sovrum och ett vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Vid ankomst väntar en flaska vatten i lägenheten. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork finns att låna i receptionen. Badkar med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

  • Superiorlägenheterna renoverades sommaren 2022 och har fått nytt badrum, nya sängar och nytt kök.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenhet med två balkonger av varierad storlek. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplatta, mikrougn, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Vid ankomst väntar en flaska vatten i lägenheten. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Hårtork finns att låna i receptionen. Badkar med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn/2-4 personer/2-5 personer, varav 1 barn