Enrumslägenheter

Trevliga enrumslägenheter där sovrum kombineras med minikök/vardagsrum. I vissa finns möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplatta, mikrougn, kaffebryggare och vattenkokare samt enkel köksutrustning. Vid ankomst väntar en flaska vatten i lägenheten. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork finns att låna i receptionen. Dusch & wc. Balkonger av varierande storlek. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23-27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med två separat sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två separata sängar. Kombinerat minikök/vardagsrum med möjlighet till extrabädd för barn i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplatta, mikrougn, kaffebryggare och vattenkokare samt enkel köksutrustning. Vid ankomst väntar en flaska vatten i lägenheten. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork finns att låna i receptionen. Dusch och wc. Tre balkonger. Balkongerna är av varierande storlek. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Trevliga tvårumslägenheter med ett separat sovrum och ett kombinerat minikök/vardagsrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplatta, mikrougn, kaffebryggare och vattenkokare samt enkel köksutrustning. Vid ankomst väntar en flaska vatten i lägenheten. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork finns att låna i receptionen. Dusch och wc. Två balkonger. Balkongerna är av varierande storlek. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn/2-4 personer/2-5 personer, varav 1 barn