Rania

  • Direkt på stranden
  • Populära restaurangen The Olive Tree
  • Charmigt och familjeägt
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

På charmiga hotell Rania bor du med perfekt läge direkt vid stranden i Platanias. Att hotellet är familjeägt känns direkt på det mysiga atmosfären och höga kundnöjdheten. På stranden ligger familjens populära taverna, välrenommerad för sin goda mat. Värnar du om miljön är Rania ett bra val, hotellet arbetar nämligen med att minimera miljöpåverkan och gynna den lokala ekonomin.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Enrumslägenhet i strand-/poolbyggnad för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Tvårumslägenhet i strand-/poolbyggnad för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Att det var fräscht. Lagom stort. Såklart dess läge och personal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 82 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Rania är ett charmigt, familjeägt lägenhetshotell som ligger på stranden i Platanias. Hotellet består av tre byggnader som har olika byggnadsår. För att bo i någon av de två byggnaderna närmast stranden måste du boka en lägenhet i strand-/poolbyggnad.

Vid det grönskande poolområdet finns en svalkande pool med barnsektion, och gratis solstolar och parasoller. Första poolhandduken erbjuds utan kostnad, därefter kan du byta handdukar mot avgift. Vill du beställa något gott att dricka finns en poolbar alldeles intill. Vid stranden finns solstolar och parasoller att hyra mot avgift. Del av havsbotten består av klippor/berg.

Vid stranden ligger familjens strandtaverna, The Olive Tree, som är en känd mötesplats i Platanias, både dag som kväll. Här njuter du av en innovativ meny och sköna utsikter över Medelhavet. På stranden finns även en strandbar där kan beställa förfriskningar.

Du surfar med gratis wifi i allmänna utrymmen och receptionen är öppen från morgon till kväll. Från Rania har du promenadavstånd till centrum i Platanias där det finns gott om restauranger, barer och butiker att strosa mellan. Vill du utforska vackra Chania stad finns det bra bussförbindelser dit från Platanias. Genomfartstrafik från huvudvägen utanför hotellet kan uppfattas som störande i de lägenheter som inte ligger i strand-/poolbyggnaderna.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.

Alltid på våra Charmiga hotell

  • Hög kundnöjdhet
  • Trogen publik
  • Personlig och familjär atmosfär