Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 301 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig familjeägt hotell
-
?

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
Att det var fräscht. Lagom stort. Såklart dess läge och personal.
-
Kommer ej på något just nu.

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
Alt , har bodd där 12 gånger 👍
-
Staket vid nya trappan vid poolen för de äldre

Bekräftad gäst: 2021-09-17


8 av 10

+
Familjärt, bra läge och litet.
-
Lite uppiffning, lite skavanker här och där på rummet.

Bekräftad gäst: 2021-09-17


9 av 10

+
Fräscht, läget och familjärt
-
Duscharna på rummen. Skulle vilja slippa läskiga duschdrapperier

Bekräftad gäst: 2021-09-11


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-09-05


10 av 10

+
Allt.
-
inget, allt var toppen.

Bekräftad gäst: 2021-09-03


8 av 10

+
Läget. Lagom stort. Bra restaurang. För dyr frukost. Borde finnas andra alternativ om man inte äter så mycket,
-
Priset på hotellfrukosten. Krångligt med endast ett kort till dörren.

Bekräftad gäst: 2021-08-14


8 av 10

+
Nära stranden och centrum
-

Bekräftad gäst: 2021-08-14


7 av 10

+
Lungt och skönt, bra restaurang.
-
Sätt upp en ledstång att hålla sig i när man går i poolen. Det var flera som ramlade och slog i ryggen, 2 i mitt sällskap. Trappan blev väldigt hal.

Bekräftad gäst: 2021-08-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

82 omdömen
Utmärkt
 
37
Väldigt bra
 
36
Bra
 
7
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-09-04

av 138inger Göteborg, Sverige

Super hotell.Nära till bussen,fina restauranger.

Fantastikt fint hotell,toppenläge,rent snyggt inne o ute.God mat i poolbaren.Personalen supertrevliga.Städerskorna var alltid glada o vinkade.Vi bodde i det första huset med havsutsikt ,kanon.Nära till alla restauranger.Tyst o lugnt på natten.Lite stenigt på standen,men vid piren var det bättre.Vi var i 2 veckor och kommer gärna tillbaks.

 
2019-10-13

av Peter B Karlskoga, Sverige

Välskött hotell

Fint välskött lägenhetshotell direkt vid havet. Se till att boka vid pool/strandbyggnad, huset uppe vid vägen såg lite trist ut. Fin restaurang direkt vid stranden, dålig botten med stenar, svårt för oss lite äldre att ta sig upp och ner i havet, fanns gluggar på sina ställen. Rent och fint. Fin service även för oss som åkte sent på eftermiddagen, fanns dusch och toaletter vid receptionen samt lån av handdukar.

 
2019-09-24

av 238andersp

Tyvärr en besvikelse

Helt ok hotell med mycket omtänksam personal. Varning för bokning via Apollo. Du riskerar att få rummen mot gatan. Inte ok om man trodde att man bokat ett strandnära hotell. Helt ok om man gillar att sitta på terass/balkong och titta på trafik eller in i en häck. Boka då istället ett hotell längre från stranden med luftigt läge. Säkert till ett bättre pris. Apollo kunde inte boka om!

 
2019-07-20

av Th0mz0n Kimito, Finland

Helt perfekt!

Bodde här en vecka, rent och fint hotell lagom stort. Lugnt och skönt jämfört med alla stora komplex. Rekommenderar för par, för familjer med mindre barn kan barndelen av poolen vara lite tråkig. Men för oss som reste som par var det perfekt😊 Restaurangen som ligger vid hotellet (Olive Tree) är också jätte bra. Vår AC gick sönder en kväll, men det fixade de under ett dygn så det är absolut godkänt. Vi fick också ett annat rum sista dagen när vi hade sent flyg hem. Bra hotell med trevlig personal. Passa på att boka ett rum i strand/pool byggnaden då bor man inte direkt vid gatan.

 
2018-10-06

av silvertejpen Karlskrona, Sverige

Ris och ros

Bra om du har tur och få rum i byggnaden vid havet. Hotellet består av två byggnader. Du löper stor risk att få stirra in i en häck samt lyssna på högt buller från tät trafikerad väg. Samtal på balkong alt. Terass svåra. Vi bokade om till annat rum. Tack Apollo för det! R personalen kan inte ombesörja det! Dock fick vi lyssna till hundar som skäller dygnet runt så vill du ha balkongdörren öppen på natten och lyssna på vågornas brus kan du glömma det! Alla rummen oavsett läge ha terass alt. Balkong trots att du betalar xtra för detta vid bokning. Att personalen ska vara trevlig är för mig en förutsättning men ändrar inte mitt omdöme. Välj ett annat hotell där du är garanterad läge och övriga faciliteter.