Enrumslägenhet i strand-/poolbyggnad

Enrumslägenheter belägna i strand-/poolbyggnaden. Balkong, vissa med havsutsikt eller med begränsad havsutsikt. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. I lägenheterna finns en flaska vin och en flaska vatten vis ankomst. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter

Enrumslägenhet med balkong, markbalkong eller terrass. Kombinerat sovrum och vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. I lägenheterna väntar en flaska vin och en flaska vatten vid ankomst. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet i strand-/poolbyggnad

Tvårumslägenheter belägna i strand-/poolbyggnaden. Balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Ett sovrum samt ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i två bäddsoffor. I lägenheterna finns en flaska vin och en flaska vatten vid ankomst. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenhet med balkong, markbalkong eller terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i två bäddsoffor. I lägenheterna väntar en flaska vin och en flaska vatten vid ankomst. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.