Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong, markbalkong eller terrass. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. I lägenheterna väntar en flaska vin och en flaska vatten vid ankomst. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internatnioenlla kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet i strand-/poolbyggnad

Enrumslägenheter belägna i strand-/poolbyggnaden. Balkong, vissa med havsutsikt eller med begränsad havsutsikt. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. I lägenheterna finns en flaska vin och en flaska vatten vis ankomst. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, markbalkong eller terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. I lägenheterna väntar en flaska vin och en flaska vatten vid ankomst. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internatnionella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet i strand-/poolbyggnad

Tvårumslägenheter belägna i strand-/poolbyggnaden. Balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Ett sovrum samt ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. I lägenheterna finns en flaska vin och en flaska vatten vid ankomst. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.