Archipelagos

  • Många återvändande gäster
  • Nära både strand och centrum
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Archipelagos är ett omtyckt litet lägenhetshotell med bra läge i Platanias, nära stranden, shopping och restauranger. Trots det centrala läget är det lugnt på hotellområdet, som också innefattar en trädgård och en liten pool. Värdfamiljen värnar om alla sina gäster och stämningen känns behagligt avslappnad.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Vi har varit d?r 12 g?nger s? vit vad vi f?r
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 34 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 160 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Populära Archipelagos bjuder på ett härligt läge nära både strand och centrum i Platanias. På hotellet finns en mindre pool (ca 12 x 4 meter) med liten barnsektion. Gratis solstolar och parasoller (begränsat antal) vid poolområdet. Ett stenkast bort ligger stranden där du kan hyra solstolar och parasoller mot avgift.  Du surfar med gratis wifi i allmänna utrymmen och reception är öppen kl. 9.00-13-00 och kl. 18.00-20.00.

Från hotellet har du även till Platanias restauranger, barer, butiker och fartfyllda nöjesliv. Strosa in till centrum om kvällen och slå dig ner för en drink och spana på det myllrande folklivet.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Man kan antingen nå hotellet via trapporna som leder direkt ner till hotellområdet, eller så kan man gå ner på den lilla vägen, öster om hotellet, som leder till hotellets framsida (ca 140 meter). Bagage transporteras inte. Trappor inom hotellområdet. Samtliga lägenheter har balkong, antingen på nedre våningen eller på övre våningen. Trappor till alla lägenheter.