Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 169 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Lugnet, inga festande ungdomar!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-15


8 av 10

+
Var överförväntan , rymligt rum, bra faciliteter allt man behövde fans på rummet, förvaring var jätte bra sängarna sköna. Personal trevlig och väldigt hjälpsamma. Möjlighet till sen utcheckning utan några problem
-

Bekräftad gäst: 2022-10-15


10 av 10

+
Läge o personal
-

Bekräftad gäst: 2022-10-14


5 av 10

+
Lugnt och mycket blommor. Inte mycket störande från trafik. Man kunde inte gå direkt till stranden, antigen gå genom annat hotellområde eller över en idrottsplats.
-
Balkong i skugga. Litet poolområde som bokades upp av samma gäster varje dag där det var soligt.

Bekräftad gäst: 2022-10-08


10 av 10

+
Nära strand och huvudgata
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


10 av 10

+
Trevlig område rent och fint i rummen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


10 av 10

+
Underbara ägare och rent o snyggt! Lugnt och trivsamt inga störande barnfamiljer. Läget perfekt. Kommer gärna tillbaka
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


10 av 10

+
Lugnet, fantastiska ägare, fantastiska städerskor. Närhet strand och shopping. Familjärt välskött hotell.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

39 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
14
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-23

av Niclas900

Mr

Hotel Archipelagos är jättefint och fräscht. Lite liten pool med räcker gott och väl. 10 meter så är man ute på huvudgatan. Och nära till havet. Och har aldrig varit med om så sköna sängar på något hotell i Grekland.

 
2018-07-16

av Martin W

Rekomenderas

Vi bodde här en vecka i Juli 2018. Lugnt, rent & fräscht samt nära till allting. Vi var här med våra 2 barn (12 & 14år) och dom gillade också stället. Poolen användes flitigt av våra barn när vi kom tillbaka efter dagens äventyr. Hit återvänder gärna!

 
2016-09-28

av 698peterc698 Puerto Rico, Spanien

Mysigt familjehotell

Vi bodde 2 veckor på hotellet och trivdes jättebra. Mycket bra placerat genom att havet låg 100 m på ena hållet och Platanias centrum 50 m åt andra hållet. Hotellet har endast 20 rum och har en familjär stämning med mycket trevlig personal som gärna pratar om både det ena och andra. Det enda negativa var de hårda sängarna.

 
2016-06-06

av PeterG2538

"För par som reser utan barn"

Andra året i rad som vi bokat en vecka i slutet på maj. För oss som vill koppla av utan barnklubbar, poolbarer och gympapass etc. Hotellet ligger otroligt bra till nära huvudgata och strand men ändå i en lugn miljö. Har tidigare under många år åkt till Sunwing och Vingresort med som nu inte längre kräver den typen av anläggning. Brukar inte åka till samma hotell och resmål men det blir så med stor chans igen :-)

 
2015-08-20

av Anna F

Lägenhet med stadspuls

Trevligt och rent. Pyssligt inrett med känsla av att vara hemma. Rar och välkomnande personal i detta familjehotel. Pytteliten pool men det är väldigt nära stranden så det gör inte så mycket. Det bästa är läget nära huvudgatan men ändå lite vid sidan.