Casa Chris

apollo mondo local

  • Nybyggt hotell på stranden
  • Personlig service och lokal prägel
  • Boka rum med utgång till delad pool

Nybyggda Casa Chris ligger vid stranden i Platanias på Kreta. Här ligger butiker och restauranger bara några minuters promenad bort. Men varför inte boka ett rum med utgång mot poolen och köpa till halvpension? Låt hotellet bli din destination!

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala
 

Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum i etage för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 900 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Helt nybygga hotell Casa Chris ligger i den livliga byn Platanias. På hotellet får du möjlighet att njuta av den lugna atmosfären och koppla av vid poolen eller ta ett dopp vid stranden. I restaurangen kan du ta något svalkande att dricka och något lätt att äta för att sedan upptäcka alla lokala tavernor och restauranger som ligger i närheten.

Koppla av vid poolen eller stranden
Vid det härliga poolområdet finner du kostnadsfria solstolar och parasoller. Vill du hellre ta ett dopp i havet så är det inte långt till stranden, här finns solstolar och parasoller mot avgift. Pool- och strandhanddukar ingår och byts en gång i veckan.

Mat och dryck
I den moderna restaurangen kan du njuta av lite skugga, en god lokal lunch från en á la carte meny, samt fler olika drycker.

Hälsa och träning
På Casa Chris finns ett litet gym för dig som vill passa på att träna på semestern. Det finns också SPA-faciliteter på hotellet.

Upptäck omgivningen
Det är bara ca 900 meter till torget i Platanias och det finns även minimarket, butiker och restauranger på kortare gångavstånd från hotellet. Platanias är en livlig plats med flera klubbar och barer. Söker du ett lugnare tempo rekommenderar vi en härlig vandring upp via olivlundarna till den gamla bykärnan. Här hamnar du mitt i den grekiska vardagen där allt lunkar på i egen takt. Om du vill upptäcka Kreta på egen hand så rekommenderar vi att hyra en bil eller ta bussen till de olika byarna. Det ligger en busshållplats ca 50 meter från hotellet.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Hotellet består av flera byggnader.

I ett fåtal rum kan trafiken från vägen upplevas som störande.

Apollo Mondo Local
  • Höga kundbetyg
  • Trevligt läge
  • Bra faciliteter
  • Gratis wifi