Marakis

Hotell Marakis är centralt men lugnt beläget vid en liten sidogata några kvarter från stranden i Platanias. Runt hörnet väntar byns utbud av restauranger, barer och shopping. I hotellets vackra trädgård finns en gräsmatta med solstolar och två pooler med barnsektion.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Enrumslägenheter i etage för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer/1-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget med närhet till allt o ändå lugnt o trivsamt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 59 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Marakis är ett trevligt lägenhetshotell som består av två olika byggnader. Vid hotellets två pooler finns gratis solstolar och träd och palmer som ger skugga. Pool-/snackbaren är öppen dagtid och serverar drycker och enklare rätter. Gratis wifi i allmänna utrymmen.

Från hotellet har du gångavstånd till Platanias restauranger, barer och butiker. Vill du upptäcka de slingrande gränderna i Chania stad finns det goda bussförbindelser i närheten av Marakis. Receptionen har begränsade öppettider och under dagtid finns även personal i poolbaren. Den lokala trafiken och ljud från närliggande bar kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.

Bra att veta

Nivåskillnader inom hotellområdet. Vid ankomst/avresa stannar bussen ca 100 meter från hotellet. Bagaget transporteras inte.