Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong, markterrass, markbalkong eller terrass. Vissa balkonger, markterrasser och markbalkonger har poolutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage med balkong. På entréplan finns ett vardagsrum kombinerat med ett minikök samt ett badrum. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar. Öppen planlösning. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong, markbalkong eller terrass. Vissa balkonger har poolutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer/1-5 personer