Enrumslägenheter

Rymliga och trivsamma enrumslägenheter med två sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong, markterrass, markbalkong eller terrass. Vissa balkonger, markterrasser och markbalkonger har poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenheter i etage

Trivsamma enrumslägenheter i etage med öppen planlösning. Sovrum på övervåningen som förbinds med spiraltrappa med vardagsrum/minikök på nedervåningen. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Miniköket är utrustat med kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter

Rymliga och trivsamma tvårumslägenheter med ett separat sovrum med två sängar och ett kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong, markbalkong eller terrass. Vissa balkonger har poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer/1-5 personer