Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong, markterrass, markbalkong eller terrass. Vissa balkonger, markterrasser och markbalkonger har poolutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med balkong. På entréplan finns ett vardagsrum kombinerat med ett minikök samt ett badrum. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar. Öppen planlösning. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, markbalkong eller terrass. Vissa balkonger har poolutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer/1-5 personer