Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 289 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Poolområdet med tillhörande trädgård var superhärligt. Jättetrevlig personal.
-
Saknade skärbräda i miniköket.

Bekräftad gäst: 2024-07-12


10 av 10

+
Var över förväntan. Poolerna och området och att det var ett lugnt hotell. Perfekt avstånd till super market och små butiker.
-
Det enda är städningen samt att de skulle kunnat ha något litet supermarket på hotellet och lite mer att välja på i resturang/bar.

Bekräftad gäst: 2024-07-06


9 av 10

+
Poolområdet och personalen
-

Bekräftad gäst: 2024-07-05


9 av 10

+
Personalen och poolerna
-

Bekräftad gäst: 2024-06-29


9 av 10

+
Trevligt litet familjeägt hotell som låg lungt och var så otroligt rent! Bi trivdes så bra där.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-29


10 av 10

+
Stämningen, personalen och poolen
-
Wi-Fi var väldigt svajigt och svagt

Bekräftad gäst: 2024-06-22


8 av 10

+
Allt var rent och fräscht. Bra med skugga runt poolområdet. Även de två poolerna var fräscha. Glad och trevlig personal. Lugnt och tyst läge med nära till restauranger och strand.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-16


7 av 10

+
Atmosfären, lägenheten, polen, trevlig personal,aircondition
-
Saknade trappa/ ramp till polen, jag klarar inte stegen ner/upp från polen. Restaurangen stängde tidigt.

Bekräftad gäst: 2024-06-15


6 av 10

+
Ac.n
-

Bekräftad gäst: 2024-06-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

72 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
24
Bra
 
12
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-08-23

av Niclas900

Mr

Hotel Marakis var verkligen bra, trevliga ägare och personal, jättefint poolområde och stora pooler. Gräs runt poolerna, jättebra då vi hade småbarn som sprang runt. Läget är också kanon, 100-150 meter till platanias centrum.

 
2019-06-10

av Seaside185758 Klippan, Sverige

Prisvärt och trivsamt

Marakis är ett hotell av det enklare slaget men med en hög trivselfaktor. Här finns det man behöver för att ha det bra och tillika är det lugnt och stilla, såväl på dagen som på natten. Läget är perfekt med endast ett par minuters promenad ned till huvudgatan och fem minuter till havet. Två pooler i ett vackert poolområde som även innehåller en bar vilken serverar enklare rätter och allehanda drycker, till bra pris. AC och safety box ingår i priset. Det som tilkommer är hotellskatt på 3,5 euro för en vecka.

 
2019-02-16

av Martin O Tropea, Italien

Ganska bra, men.

Vid en första anblick kändes det ganska fattigt, men man får ju vad man betalar för. Det är alltså ganska billigt med tanke på hur nära centrum det ligger. Två pooler som sköttes bra. Det är ett ganska litet hotell och känslan är lite familjär. Det springer runt många katter på hotellet, vilket jag tycker är trevligt. Små men fräscha rum. Minuspoäng för att de inte serverade riktig mat på hotellet. Det var fattiga små rätter som inte vad goda. Sen vill jag ge ett stort minus för att det ligger ett dagis precis bredvid. Det skreks från klockan 07:00 - 16:00. Oerhört störande. Men om man har tur så får man inte sitt rum precis bredvid dagiset. Det är inte ett hotell man vill spendera tid vid eftersom det finns finare platser i Platanias, MEN det är ett helt ok hotell. Bra sängar. Trevlig personal. Inga större fel. Billigt. Bra läge. Kan absolut rekommendera hotellet.

 
2018-09-25

av 11helenaw Piteå, Sverige

10/10

Detta hotell kan jag verkligen rekommendera. Lugnt läge nära centrum i Platanias. Fina lägenheter och bra service. Rent, snyggt och mycket trevlig personal. Trevlig och lugn miljö vid poolen där det även finns en liten bar.

 
2018-05-31

av Cissi D Stockholm, Sverige

Mysigt hotell!

Jag och min dotter är supernöjda. Vi åkte 11 maj 2018 och kom fram runt 00.00-tiden. Incheckningen på hotellet gick supersmidigt men det vi var rädda för var att vi inte skulle få tag på vatten då supermarkets verkade stängda, men ägaren som följde med oss till rummet visade att det fanns vatten i kylen. Otroligt omtänksamt. Rummen helt OK. Fanns det mesta vi behövde på rummet då vi lagade mycket mat själva. (fanns dock ingen vitlökspress och inget rivjärn=tzatziki, och ingen stekspade) Kaffebryggare, stekpanna, kastrull, tallrikar, bestick och glas fanns. Mysigt poolområde med två pooler. Ett minus är att poolområdet saknar parasoller. Hade vi varit där i juli hade vi inte kunnat ligga vid poolen. Supernära gågatan, och nära stranden som hade sandbotten. Vi kan absolut tänka oss att åka tillbaka hit igen.