Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 314 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fri Wi-Fi kassaskåp och aircondition läget
-
Tv var dålig bara laggade stranden var stening även i vattnet

Bekräftad gäst: 2023-05-27


8 av 10

+
Kändes väldigt ”mysigt” trots att det inte var högsta standarden på rummet
-
Poolområdet kändes inte som högsta prioritet. Ingen fokus verkade läggas på att städa runt poolområdet samt väldigt kallt i poolerna men det beror nog mest på att det var tidigt på säsongen.

Bekräftad gäst: 2023-05-27


6 av 10

+
Närheten till stranden.
-
Restaurangen var bara öppen för lunch. Det var ingen underhållning. Inget varmvatten de första 2 dagarna. Belysningen ovanför spisen kunde de inte fixa. Fler krokar på väggarna bättre avlastningsytor vid köket.

Bekräftad gäst: 2023-05-27


10 av 10

+
Personalen var trevlig och hjälpsam. Hotellets läge vid stranden passade oss perfekt!
-
-

Bekräftad gäst: 2023-05-27


10 av 10

+
Läget, personalen
-
Levde upp till våra förväntningar!

Bekräftad gäst: 2023-05-26


10 av 10

+
läge med pool och strand och personal på rerceptopn , stadning och beach bar restaurang.
-
rent och bra personal

Bekräftad gäst: 2023-05-20


5 av 10

+
Servisen, personalen var mycket kompetent och det var rent och fräscht alltid! En stor eloge till dem! De gjorde det bästa som var möjligt!
-
Jag bodde nära köket på restaurangen och allt oljeos när mat lagades fyllde det yttre utrymmet. Därtill var det yttre området utanför balkongen, använt som nåt slags förråd för diverse städmaterial/bråte. Jag avstod att sitta på balkongen helt enkelt och hängde inte heller ut blöta badkläder när jag inte var på plats i rummet då jag bodde på nedre botten jäms med allmänningen utanför. När jag tog upp frågan med hotelldirektören, på hans undran om min trivsel, var hans respons dold aggressiv. Hörde sen att han tog upp frågan med ansvarig för restaurangen. Att oset var påtagligt märkbart går inte att göra nåt åt, menade direktören. Men att oset luktade gammal olja, att brödskivorna var helt igenom torra, att fisken var seg när jag beställt mat, gjorde att jag bestämt avstod från att äta på restaurangen (jag lagar mat själv och har Bra kännedom i frågan så jag tycker jag kan uttala mig i frågan)! Till det, sa direktören, attjag skulle checka ut kl 11 som ska vara brukligt. Men jag anlände kl 24 och skulle flyga kl 22ca. Vart skulle jag ta vägen innan transfer? Då fick jag vara på rummet till kl 17. En bekant som bodde i hotell bredvid fick vara kvar så länge han behövde och jag satt med honom på hans hotell tills vi skulle till bussen för transfer till flygplatsen. Ytterligare en aspekt är att personalen verkade inte vara nöjda i sin anställning vilket de uttryckte för mig. Fy bubblan säger jag! Vill inte uppleva det igen!

Bekräftad gäst: 2022-10-15


8 av 10

+
Lugnt
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


9 av 10

+
Trevligt och lugnt, lagom stort.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


9 av 10

+
Hotellet är fräscht, välstädat. Poolområdet har ordning och reda. Vänlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

135 omdömen
Utmärkt
 
68
Väldigt bra
 
40
Bra
 
19
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2022-09-30

av 220mikaels Klippan, Sverige

Bra semester vecka

Helt perfekt att bo här. Mitt i centrum men ändå vid stranden och närhet till det vi vill ha. Restaurangen serverar mycket god mat och har en förtjusande personal med ett leende hela tiden. Rum och service för är också hög grekisk standard så detta kan vi rekommendera👍🏼

 
2022-09-03

av 457sanna_

Trevligt hotell på stranden

Fint hotell med grekisk standard. Rummet var väldigt rent och personalen mycket trevlig. För 8€/ dag kan man köpa till frukost. Ingen stor frukostbuffé med helt klart en okej frukost. Åt lunch i restaurangen en dag, den var okej men skulle rekommendera att gå lite längre bort på stranden där det finns mer ”riktiga” restauranger. Trevligt poolområde. Kan rekommendera att hyra bil i från hotellet, bra pris. Finns möjlighet till duschrum om man reser hem efter utcheckning. Stranden vid hotellet är ganska stenig men går man 20-50 m bort åt vänster är det finare sand och inga stenar i vattnet. Rekommenderar detta hotell.

 
2021-08-06

av 208kolisen Jarfalla, Sverige

Helt ok mysigt hotell

Mysigt hotell med trevlig personal. Helt ok mat i hotellrestaurangen. Frukosten var inte jättespännande men ok. Lite dåligt med vegetariska alternativ öht. Vi var två personer som hade en trerumslägenhet med varsitt badrum och varsin balkong, det var helt lysande. Städningen var bra. Stolar på stranden kostade 6 euro per dag för två stolar. Svårt att bada pga vågor och grus- och stenbotten. Gratis parkering tvärs över gatan. Minimarket i närheten och nära till ”huvudgatan”. Lätt att ta sej med bil dit och därifrån, lite trångt på gatorna bara 😊 Svårt att få platser vid poolen, men där kanske man inte vill ligga ändå?

 
2021-07-24

av Mathias H

Trevligt hotell

Tre vuxna och två barn en vecka i juli 2021. Trevligt, lugnt och rent hotell med fint läge vid havet. Stenar i vattnet vid stranden, men ett tips är att ta sig ca 50 meter bort för en fin sandbotten. Restaurangen var ok, men det finns flera bra restauranger i närheten. Frukosten var typiskt enkel som den brukar vara i Grekland. Lägenheterna var enkla men fräscha och städningen av rummen var bra även om de råkade få med sig två gosedjur och ett par glasögon vid en städning. Sakerna kom slutligen tillbaka efter att de letade i tvättinrättningen. Bra flöde i duschen och rejält drag i luftkonditioneringen uppskattas liksom den trevliga trädgårdsarbetaren. Bemötandet i receptionen kunde vara bättre och ett stort minus är att det inte finns brandvarnare i rummen.

 
2020-09-29

av Agneta P Göteborg, Sverige

Rent och fräscht lägenhetshotell

Här kände man sig verkligen hemma. Bra läge direkt på stranden. Handdukar byttes varannan dag. Begränsade öppettider i receptionen pga Corona. Poolområdet var rent och fint. Kan mycket väl tänka mig att återvända om jag besöker Platanias igen.