Blue Sea Apartments

  • Bra läge vid stranden
  • Lugn semestermiljö
  • Litet och personligt

Familjen som driver Blue Sea Apartments kommer ta väl hand om dig och göra allt för att din semester i Platanias ska bli så bra som möjligt. Gästfrihet och god service är deras ledord. Hotellet lockar dessutom med ett uppskattat läge i ett lugnt område bara ett stenkast från stranden och ett grönskande poolområde.


Rumstyper

Enrumslägenheter i etage för 1-2 personer. Enrumslägenheter för 1-3 personer. Enrumslägenheter i äldre del för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Tvårumslägenheter i äldre del för 1-4 personer. Trerumslägenheter i etage för 2-5 personer. Trerumslägenheter för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra läge och jättefint område. Bra personal särskilt städerskorna och poolmannen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 146 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 650 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Blue Sea Apartments är ett mindre och välskött familjeägt hotell på bekvämt gångavstånd från Platanias centrum. Hotellet består av flera olika byggnader och det finns ingen garanti för att sällskap/bokningar med fler än ett rum hamnar i samma byggnad. Hotellet är omgivet av en fin trädgård med palmer, buskar och blommor. Det finns ett poolområde som har två pooler och en separat barnpool. Pool-/snackbar där du kan köpa frukost samt enklare rätter. Gratis solstolar och parasoller vid poolen. Solstolar mot avgift på stranden.

Gratis wifi i receptionen och vid poolområdet. Receptionen har begränsade öppettider. I centrum väntar ett bra utbud av shopping, restauranger och barer. På stranden framför hotellet ligger en strandbar (ej i hotellets regi och kan uppfattas som störande för vissa lägenheter). Lokal trafik.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Hotellet består av tre byggnader, från 1986, 2003 och 2008. Apollo har lägenheter i alla tre delar.