Rumstyper på Blue Sea Apartments

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong, markbalkong eller markterrass, vissa med poolutsikt. Trappsteg upp till terrassen. Lägenheten på det övre våningsplanet har delad uteplats. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-29 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage belägna på första våningen i den äldre delen av hotellet. Balkong. Sovrum med kombinerat vardagsrum med minikök. En spiraltrappa upp till ett sovloft med två enkelsängar. Minikök på entréplan med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrum på entréplan med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med balkong, stor balkong/terrass eller markterrass. Vissa trerumslägenheter har ingång via balkongen. Trappsteg upp till terrassen. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Möjlighet med extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Två badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 49 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenheter i etage

Trerumslägenhet i etage. Balkong. Ligger i den äldre hotelldelen, från 1986. Två sovrum och vardagsrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. I en av lägenheterna finns extrabädden i det ena sovrummet på entréplan. Övriga har möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Spiraltrappa upp till den övre våningen. Öppen planlösning. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Gratis wifi luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 43-48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong, markbalkong eller markterrass, vissa balkonger och markbalkonger har poolutsikt. Ett sovrum med kombinerat vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 32-36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer.