Rumstyper på Blue Sea Apartments

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass, vissa med poolutsikt. (Trappsteg upp till terrassen.) Lägenheten på det övre våningsplanet har delad uteplats. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-29 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage belägna i de äldre delen av hotellet. Två separata sängar på den övre våningen. Soffa, minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning samt badrum på nedre plan. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Spiraltrappa till övervåningen. Öppen planlösning. Badkar och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med två separata sovrum och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Belägna i den äldre hotelldelen. Separat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Två badrum med badkar och wc. Balkong, stor balkong eller markterrass. Vissa trerumslägenheter har ingång via balkongen. Trappsteg upp till terrassen. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 49 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenheter i etage

Trerumslägenheter i etage i den äldre hotelldelen från 1986. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. I den ena trerumslägenheten finns extrabädden i det ena sovrummet som ligger på den nedre våningen. Lägenheterna har spiraltrappa, och är utan skiljeväggar på övervåningen. Alla lägenheter har minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi luftkonditionering och deponering. Badkar och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43-48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med separat sovrum med möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Vissa lägenheter har balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32-36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.