Rumstyper på Blue Sea Apartments

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong, markbalkong eller markterrass, vissa med poolutsikt. Trappsteg upp till terrassen. Lägenheten på det övre våningsplanet har delad uteplats. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller i hopvikbar säng. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-29 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med balkong. Lägenheten är belägna på andra våningen i den äldre delen av hotellet. I entréplan finns ett vardagsrum kombinerat med minikök samt ett badrum. Ett sovloft med två enkelsängar. En smal och brant spiraltrappa leder upp till sovloftet. Att ta sig upp och ner för trappan kan vara besvärigt för små barn och personer med balans och/eller gångsvårigheter. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong, stor balkong/terrass eller markterrass. Vissa trerumslägenheter har ingång via balkongen. Trappsteg upp till terrassen. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Två badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 49 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenhet i etage

Trerumslägenhet i etage och med balkong. Ligger i den äldre hotelldelen, från 1986. Två sovrum med varsit sovloft samt ett vardagsrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar på varje sovloft. I en av lägenheterna finns extrabädden i det ena sovrummet på entréplan. Övriga har möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. En smal och brant spiraltrappa leder upp till sovloften. Att ta sig upp och ner för trappan kan vara besvärigt för små barn och personer med balans och/eller gångsvårigheter. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Två badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43-48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, markbalkong eller markterrass, vissa balkonger och markbalkonger har poolutsikt. Ett sovrum med kombinerat vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32-36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer.