Rumstyper på Blue Sea Apartments

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong, markbalkong eller markterrass, vissa med poolutsikt. (Trappsteg upp till terrassen.) Lägenheten på det övre våningsplanet har delad uteplats. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-29 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage belägna i de äldre delen av hotellet. En spiraltrappa upp till ett sovloft med två separata sängar. Soffa, minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning samt badrum på entréplan. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch samt och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter i den äldre hotelldelen med två separata sovrum och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Separat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Två badrum med dusch och wc. Balkong, stor balkong/terrass eller markterrass. Vissa trerumslägenheter har ingång via balkongen. Trappsteg upp till terrassen. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 49 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenheter i etage

Trerumslägenheter i etage ligger i den äldre hotelldelen, från 1986. I en av lägenheterna finns extrabädden i det ena sovrummet på den nedre våningen. Övriga har möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Spiraltrappa upp till den övre våningen som inte har några skiljeväggar. Alla lägenheter har minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi luftkonditionering och deponering. Dusch samt wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43-48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum och möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler.Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong, markbalkong eller markterrass. Vissa balkonger och markbalkonger har poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32-36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer.