Kundomdömen om Blue Sea Apartments

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 391 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Bra läge och jättefint område. Bra personal särskilt städerskorna och poolmannen
-
Dåligt med hushållsgrejor, endast en kastrull som var på 3 liter som är onödigt stor att koka ägg i och en dålig stekpanna. Dålig belysning utomhus på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2019-10-20


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


10 av 10

+
Städningen, personalen
-
Böttre belysning i gamla och hårtork i de gamla lgh.

Bekräftad gäst: 2019-10-19


9 av 10

+
Bra läge vid havet i hotellets nya del, bra sängar,
-
Bättre avställningsytor i köksdelen och komplettering av köksredskap

Bekräftad gäst: 2019-10-19


3 av 10

+
Närheten till havet,men bedrövlig grusstrand !
-
Förbättra utrustningen i lägenheten.och se till att det finns plats att bereda mat och dyligt.Det måste sättas in förvaringsutrymme för mat och tillbehör .Man skall inte förvara livsmedel i städskåp. Vi fick betala 800 kronor för polutsikt. Där såg vi mest förväxta bananplantor och annat sly, nästan ingen polutsikt alls!!! Jag har foto på utsikten om ni vill kolla detta! Det är första hotellet för vår del som inte hade en enda tavla i rummen.Vi har varit 34 gånger på Kreta,så vi vet vad vi pratar om!!! När det gäller stranden så borde ni på Apollo beskrivit grusstranden! Kunde inte bada en enda gång p.g.a. Autros.

Bekräftad gäst: 2019-10-18


9 av 10

+
Allt kanonbra förstår att de fått utmärkelser för sitt hotell
-

Bekräftad gäst: 2019-10-18


8 av 10

+
Området var vackert på hotellet
-
Vattenkokare

Bekräftad gäst: 2019-10-18


10 av 10

+
Trevlig personal. Trevligt med happy hour.
-
Vet att de stängde dagen efter vi åkte hem men de hade kunnat plockat bort alla vissna palmblad mm i trädgården. Hade sett lite fräschare ut då.

Bekräftad gäst: 2019-10-18


10 av 10

+
Tillgänglighet till både pool och hav
-

Bekräftad gäst: 2019-10-18


9 av 10

+
Lugnt
-
Mjukare kudde

Bekräftad gäst: 2019-10-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

146 omdömen
Utmärkt
 
56
Väldigt bra
 
64
Bra
 
18
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-22

Inlägg av MiFi78 Askersund, Sverige

Mycket trevligt hotell!

Jag har rest med Apollo många gånger och blir aldrig besviken på de hotell som jag har valt. Blue sea är inget undantag! Hotellet har en äldre och en nyare del och mitt val var att bo i den äldre delen som var mer i min prisklass. Eftersom jag reser ensam så blir jag extra glad då jag får ett rum som är till belåtenhet och detta rum (tror det var 204) hade en stor balkong som jag var väldigt nöjd med och rummet i övrigt var till belåtenhet även det. Väldigt sköna sängar, vilket inte alltid är vad man räknar med att få på en del hotell och dessutom gratis AC som var en positiv överraskning! Städningen var klanderfri och städerskan gjorde små konstverk av handdukarna och dekorerade med nyplockade blommor i alla rum vilket var uppiggande och vackert. I övrigt har hotellet bra gångavstånd till centrum och ligger precis nere vid stranden. Pool och restaurang utnyttjades inte av mig då jag är en strandmänniska. Jag är väldigt nöjd med valet av hotell och kommer troligtvis att bo här igen någon gång i framtiden. Toppenbetyg från mig!

 
2019-08-22

Inlägg av snarfari89 Karmansbo, Sverige

Superbra lägenhetshotell!

Vi är jättenöjda! Perfekt läge när man har småbarn. Nära stranden och shoppinggatan. Två pooler med mycket solsängar. Mycket blommor o grönska runt hela hotellet. Väldigt smakfullt och mysigt. Stora fina fräscha rum. Bäddmadrass i sängen. Stort plus! Personalen är jättetrevliga och serviceminded. Maten i poolbaren var så god!

 
2019-08-07

Inlägg av miajorgen Åhus, Sverige

Bra läge

Ligger centralt mitt i byn men mycket lugnt läge. Många bra restauranger precis utanför hotellområdet. Stranden bara 50 meter bort, sand/grus och småsten. Bodde i nya delen med fina rum och sköna sängar.

 
2019-07-30

Inlägg av magull9 Säffle

Över förväntan!

Är mycket nöjd med detta boende! Hotellområdet var mycket mysigare och lummigare i verkligheten än vad bilder ger intryck av! Jättefina pooler och gott om solstolar.Läget till stranden var perfekt, mycket enkelt att varva mellan poolområde och hav. Trevlig poolbar/ restaurang med bra bemötande. Läget till centrum var toppen, man var snabbt inne i smeten utan att närheten störde med oväsen och buller till hotellområdet. Jag var lite orolig över att poolbar nere vid stranden skulle störa på området, vilket framgått i en del omdömen innan, men märkte inte av den annat än nere på stranden. Inte ens i lägenheten vägg i vägg med poolbaren, där en del av vårt sällskap bodde, de stördes inte alls. Utmärkt städning! Väldigt rent och fräscht! Vår städerska var helt suverän. Trevlig, omtänksam, jättegullig, och gjorde sitt jobb fantastiskt bra! Kan tillägga att hotellet är mellanklass och "typisk grekisk standard", som vi brukar säga, man får hitta lösningar när det fattas husgeråd i köket och liknande, men detta är inget som stör mig då jag vet hur det kan vara och ser detta som lite av den grekiska charmen. :) Kan varmt rekommendera detta boende till alla åldrar, om man vill ha självhushåll och nära till "allt".

 
2018-10-06

Inlägg av 650evah Landvetter, Sverige

Rekommenderas varmt!

Bilderna stämmer överens med verkligheten! Så härligt ställe! Åt lunch på hotellrestaurangen, alltid gott och så trevlig personal! Lägenheten(2rums)rymlig och bra. Bra städning. Trevlig receptionspersonal. Nära till havet,perfekt att ha sin solsäng vid poolen och skutta ner till härliga havet! Hit vill man komma igen❤❤❤❤🌞