Kundomdömen om Blue Sea Apartments

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 364 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Bra service
-

Bekräftad gäst: 2022-08-12


10 av 10

+
Trevlig personal, lugnt, bästa läget, rent och snyggt. Vackert med växter runtomkring poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-12


9 av 10

+
Närheten till stranden och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-11


8 av 10

+
Servicen och städningen
-

Bekräftad gäst: 2022-08-07


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-08-06


10 av 10

+
Balkongen och läget vid havet
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


8 av 10

+
Närheten till stranden och centrum
-
Hade hoppats på en bättre uteplats

Bekräftad gäst: 2022-07-31


10 av 10

+
Mkt trevlig personal, lagom stort hotell, fint poolområde, barnvänligt mkt nära till affärer, restauranger mm
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

148 omdömen
Utmärkt
 
57
Väldigt bra
 
65
Bra
 
18
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-08-14

av Susanne S Stenungsund, Sverige

Välskött!

Vi bodde i en 2-rums lägenhet med markterass, det var det enda som fanns kvar när vi bokade. Gillar man små lägenheter med små kök och små uteplatser så är detta hotellet perfekt. Det som vi verkligen tyckte om var att vår lägenhet hade 2 badrum och 2 Ac aggregat. Notera att det är olika storlekar på lägenheterna,vi fick en liten 2:a men det fanns större.Det var alltid välstädat både in- som utvändigt så städerskorna gjorde ett bra jobb. Servicen av all personal vi var i kontakt med var super! Poolerna låg vi aldrig vid så kan inte uttala mig om dessa,dock var det mycket folk där dagligen från morgon till kväll. Vi åt frukost 1 dag men vi fann den inte så intressant så vi åt på vår lilla terass. Hotellet ligger bra till med stranden rakt nedanför.

 
2022-06-26

av 97perg Hässleholm, Sverige

Bästa läget

Mysigt hotell med bra läge. Mindre än 100meter till stranden och samma avstånd till afffgärsgatan. Trevlig personal i reception och bar. Vi tog deras frukost hela veckan. Prisvärd frukost som innehöll lite lagom av bröd, frukt och varmt. Strandstolar är bäst på stället till vänster när man kommer ner till beachen. Kostar inget men det kändes bra att ta lite lunch där ibland(som var utmärkt).

 
2019-09-22

av MiFi78 Askersund, Sverige

Mycket trevligt hotell!

Jag har rest med Apollo många gånger och blir aldrig besviken på de hotell som jag har valt. Blue sea är inget undantag! Hotellet har en äldre och en nyare del och mitt val var att bo i den äldre delen som var mer i min prisklass. Eftersom jag reser ensam så blir jag extra glad då jag får ett rum som är till belåtenhet och detta rum (tror det var 204) hade en stor balkong som jag var väldigt nöjd med och rummet i övrigt var till belåtenhet även det. Väldigt sköna sängar, vilket inte alltid är vad man räknar med att få på en del hotell och dessutom gratis AC som var en positiv överraskning! Städningen var klanderfri och städerskan gjorde små konstverk av handdukarna och dekorerade med nyplockade blommor i alla rum vilket var uppiggande och vackert. I övrigt har hotellet bra gångavstånd till centrum och ligger precis nere vid stranden. Pool och restaurang utnyttjades inte av mig då jag är en strandmänniska. Jag är väldigt nöjd med valet av hotell och kommer troligtvis att bo här igen någon gång i framtiden. Toppenbetyg från mig!

 
2019-08-22

av snarfari89 Karmansbo, Sverige

Superbra lägenhetshotell!

Vi är jättenöjda! Perfekt läge när man har småbarn. Nära stranden och shoppinggatan. Två pooler med mycket solsängar. Mycket blommor o grönska runt hela hotellet. Väldigt smakfullt och mysigt. Stora fina fräscha rum. Bäddmadrass i sängen. Stort plus! Personalen är jättetrevliga och serviceminded. Maten i poolbaren var så god!

 
2019-08-07

av miajorgen Åhus, Sverige

Bra läge

Ligger centralt mitt i byn men mycket lugnt läge. Många bra restauranger precis utanför hotellområdet. Stranden bara 50 meter bort, sand/grus och småsten. Bodde i nya delen med fina rum och sköna sängar.