Melina Beach

  • Nära strand och centrum
  • Trevlig personal och bra service
  • Grekisk kvällsunderhållning
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Melina Beach på Kreta har ett lugnt och strandnära läge med Platanias centrum runt hörnet. På hotellet finns en vacker trädgård och ett härligt poolområde. Speciellt uppskattade inslag bland våra gäster är strandbaren och den trevliga personalen.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Enrumslägenheter i nedsänkt markplan för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Tvårumslägenheter i etage för 1-4 personer. Tvårumslägenheter i nedsänkt markplan för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 2-5 personer/2-6 personer. Trerumslägenheter i etage för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Nära stranden, väldigt bra städning
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 130 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Melina Beach är ett omtyckt hotell med ett lugnt läge vid stranden. Hotellet består av tre byggnader, uppförda 2000, 2003 och 2004. Här finns ett mysigt poolområde med en pool med barnsektion, gratis solstolar och parasoller samt en poolbar. Poolen kantas av en grönskande trädgård.

På stranden nedanför hotellet ligger en strandbar och en taverna där man kan dricka något svalkande, äta frukost, lunch eller snacks. Solstolar och parasoller på stranden är mot avgift fram till ca kl. 16.00, efter det är de gratis. Pool- och strandhanddukar mot avgift. Strandbotten består delvis av sten/klippor.

En kväll i veckan är det kretensisk afton på hotellet (mot extra kostnad). Receptionen är stor och luftig och wifi är gratis i allmänna utrymmen. På hotellet finns även en lekplats för de små. Receptionen är öppen dagtid. Nivåskillnader på hotellområdet. Bussen stannar på huvudvägen ca 150 meter bort, bagaget transporteras ej.

Måltider

Inga måltider ingår.
Frukostbuffé kan köpas mot tillägg sommaren 2021.