Villa Dora

  • Varm och personlig atmosfär
  • Precis intill den fina stranden
  • Nära centrum i Platanias
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till omtyckta hotell Villa Dora i Platanias på Kreta. Här väntar ett perfekt läge vid stranden och många avkopplande dagar vid poolen. Är det lugn och ro kombinerat med närhet till Platanias livliga puls du söker, ja då har du kommit helt rätt.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Enrumslägenheter i äldre del för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer. Tvårumslägenheter i etage, äldre del för 1-3 personer. Trerumslägenheter för 4-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lagom litet
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Villa Dora är ett trevligt litet hotell beläget precis vid den fina stranden i Platanias. Hotellet består av två byggnader, uppförda 1990 och 1995. Ägarna bor själva på hotellets bottenvåning och finns alltid tillgängliga. Koppla av vid poolen och insup den fina trädgården med rosor i alla möjliga färger. På hotellet finns ett mysigt poolområde med en pool som har barnsektion, solstolar och parasoller utan extra kostnad. Vid stranden finns solstolar och parasoller mot avgift. Delar av havsbottnen är klippig och stenig.

På Villa Dora finns en restaurang där du kan smaka på internationella och grekiska rätter samtidigt som du njuter av den vackra utsikten över havet. Hotellets bar serverar drycker och enklare snacks. Kostnadsfritt wifi i allmänna utrymmen. Lokal trafik.

Måltider

Sommar 2021: Inga måltider ingår. Frukost och halvpension finns mot tillägg. Vid halvpension väljs middagar från en á la carte-meny.

Sommar 2022: Inga måltider ingår. Frukost finns mot tillägg.

Säsongsinformation

Observera att enrumslägenheter för 1-3 personer endast går att boka sommaren 2021.

Observera att enrumslägenheter i äldre del för 1-3 personer, tvårumslägenheter för 1-4 personer och tvårumslägenheter i etage, äldre del för 1-3 personer endast går att boka sommaren 2022.

Alltid på våra Charmiga hotell

  • Hög kundnöjdhet
  • Trogen publik
  • Personlig och familjär atmosfär