Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong. En av lägenheterna har ingång via balkongen. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med stor balkong och havsutsikt. Två sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering i båda sovrummen och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 130 kvadratmeter.
Antal personer: 4-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong och poolutsikt. Lägenheterna är av varierande storlek. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng. Möjlighet med extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med balkong eller markbalkong. Lägenheterna ligger i en byggnad från 2022. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45-48 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.