Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong. En av lägenheterna har ingång via balkongen. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: 28 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter i äldre del

Fina, men enkelt inredda enrumslägenheter av varierande storlek i den äldre delen av hotellet. Kombinerat minikök och vardagsrum. Kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Dusch och wc. Balkong. En av lägenheterna har ingång via balkongen. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenhet med stor balkong och havsutsikt. Två sovrum samt kombinerat minikök och vardagsrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar i varje sovrum. Möjliga extrabäddar i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering i båda sovrummen och deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: 130 kvadratmeter
Antal personer: 4-5 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med balkong eller balkong i markplan. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: Ca 45-48 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter av varierande storlek. Balkong eller markbalkong. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet med extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: 60 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter, äldre del

Fina, men enkelt inredda tvårumslägenheter av varierande storlek i den äldre delen av hotellet. Ett separat sovrum och kombinerat minikök och vardagsrum. Alla lägenheter har kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Dusch och wc. Balkong med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 60 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.