Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med balkong eller markbalkong av varierande storlek. Vissa balkonger har begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet i nedsänkt markplan

Enrumslägenhet i nedsänkt markplan. Markterrass eller markbalkong med poolutsikt. Uteplatserna är av varierande storlekar. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller markbalkong av varierande storlek, vissa med begränsad havsutsikt. Två sovrum och ett vardagsrum med minikök. Vissa lägenheter har upp till sex trappsteg inne i lägenheter. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42-44 kvadratmeter
Antal personer: 2-5 personer/2-6 personer.

Trerumslägenhet i etage

Trerumslägenhet i etage med spiraltrappa mellan våningarna. Balkong av varierande storlek. På entréplan finns ett sovrum med två enkelsängar och ett vardagsrum med minikök samt ett badrum. En trappa upp finns ytterligare ett sovrum med två enkelsängar samt ett badrum. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum, ett på vardera våning, med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 57 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller markbalkong av varierande storlek. Vissa balkonger har begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage med balkonger av varierande storlek och begränsad havsutsikt. i etage. På entréplanet finns ett minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. En trappa upp finns ett sovrum och ett badrum med badkar samt wc. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan med markbalkong i varierande storlek samt poolutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer