Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong eller markbalkong av varierande storlek. Vissa balkonger har begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter i nedsänkt markplan

Enrumslägenheter i nedsänkt markplan. Markterrass eller markbalkong med poolutsikt. Uteplatserna är av varierande storlekar. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med balkong eller markbalkong av varierande storlek, vissa med begränsad havsutsikt. Två sovrum och ett vardagsrum med minikök. Vissa lägenheter har upp till sex trappsteg inne i lägenheter. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 42-44 kvadratmeter
Antal personer: 2-5 personer/2-6 personer.

Trerumslägenheter i etage

Trerumslägenheter i etage med spiraltrappa mellan våningarna. Balkong av varierande storlek. På entréplan finns ett sovrum med två enkelsängar, ett vardagsrum med minikök samt ett badrum. En trappa upp finns ytterligare ett sovrum med två enkelsängar samt ett badrum. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Två badrum, ett på vardera våning, med badkar och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 57 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan

Tvårumslägenheter i nedsänkt markplan med markbalkong (varierande storlek) med poolutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong eller markbalkong av varierande storlek. Vissa balkonger har begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheter i etage med balkonger av varierande storlek och begränsad havsutsikt. i etage. En trappa upp finns ett sovrum och ett badrum med badkar och dusch samt wc. På entréplanet finns ett minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning samt ett badrum med dusch och wc. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.