Rumstyper på Melina Beach

Enrumslägenheter

Alla enrumslägenheter är ljusa, luftiga och fräscha och har minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis deponering och wifi. Luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong av varierande storlek, vissa med begränsad havsutsikt eller poolutsikt alternativt markbalkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter i nedsänkt markplan

Trevliga enrumslägenheter i nedsänkt markplan. Alla lägenheter är ljusa, luftiga och fräscha och har ett minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis deponering och wifi. Luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass eller markbalkong med poolutsikt. Uteplatserna är av varierande storlekar. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter

Trevliga trerumslägenheter som är ljusa, luftiga och fräscha med två separata sovrum. Upp till sex trappsteg inne i vissa lägenheter. Samtliga lägenheter har minikök med kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markbalkong av varierande storlek, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42-44 kvadratmeter
Antal personer: 2-5 personer/2-6 personer.

Trerumslägenheter i etage

Trevliga trerumslägenheter i etage med spiraltrappa. Ett sovrum och vardagsrum finns på nedervåningen och ett sovrum på ovanvåningen. Alla lägenheter är ljusa, luftiga och fräscha och har minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Två badrum (ett på vardera våning) med badkar och wc (ett på vardera våning). Balkong av varierande storlek. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 57 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan

Trevliga tvårumslägenheter med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Alla lägenheter är ljusa, luftiga och fräscha och har minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis deponering och wifi. Luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markbalkong (varierande storlek) med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer

Tvårumslägenheter

Trevliga tvårumslägenheter med ett separat sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Alla lägenheter är ljusa, luftiga och fräscha och har minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis deponering och wifi. Luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markbalkong av varierande storlek. Vissa balkonger har begränsad havsutsikt eller utsikt mot poolen. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Trevliga tvårumslägenheter i etage med sov- och badrum på övre våningsplanet. Lägenheterna är ljusa, luftiga och fräscha och har minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis deponering och wifi. Luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Två badrum där badrummet där uppe har badkar. Balkonger av varierande storlek med begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.