Enrumslägenheter

Alla enrumslägenheter är ljusa, luftiga och fräscha och har minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markbalkong av varierande storlek. Vissa balkonger har begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter i nedsänkt markplan

Trevliga enrumslägenheter i nedsänkt markplan. Alla lägenheter är ljusa, luftiga och fräscha och har ett minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass eller markbalkong med poolutsikt. Uteplatserna är av varierande storlekar. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter

Trevliga trerumslägenheter som är ljusa, luftiga och fräscha. Vissa lägenheter har upp till sex trappsteg inne i lägenheter. Två separata sovrum. Samtliga lägenheter har minikök med kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markbalkong av varierande storlek, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42-44 kvadratmeter
Antal personer: 2-5 personer/2-6 personer.

Trerumslägenheter i etage

Trevliga trerumslägenheter i etage med spiraltrappa mellan våningarna. Ett sovrum och vardagsrummet finns på nedervåningen och ett sovrum på övervåningen. Alla lägenheter är ljusa, luftiga och fräscha och har minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Hårtork. Två badrum, ett på vardera våning, med badkar och wc. Balkong av varierande storlek. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 57 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan

Trevliga tvårumslägenheter i nedsänkt markplan med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Alla lägenheter är ljusa, luftiga och fräscha och har minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markbalkong (varierande storlek) med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer

Tvårumslägenheter

Trevliga tvårumslägenheter med ett separat sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Alla lägenheter är ljusa, luftiga och fräscha och har minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markbalkong av varierande storlek. Vissa balkonger har begränsad havsutsikt eller utsikt mot poolen. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Trevliga tvårumslägenheter i etage med sov- och badrum på det övre våningsplanet. Lägenheterna är ljusa, luftiga och fräscha och har minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Två badrum där badrummet en trappa upp har badkar. Balkonger av varierande storlek med begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.