Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 238 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, personalen i sin helhet men särskilt städet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


7 av 10

+
närheten till allt och det var väldigt lugnt och tyst på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


8 av 10

+
närheten till allting
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


10 av 10

+
Nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2022-07-29


8 av 10

+
Närheten till stranden även om stranden inte är jättefin
-

Bekräftad gäst: 2022-07-16


8 av 10

+
Rent och trevligt
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


9 av 10

+
Närhet till både hav och restauranger/butiker
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


9 av 10

+
Det var så rent!
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-11


9 av 10

+
Litet och mysigt. Nära till huvudgatan. Stranden är stenig och det kan vara svårt att ta sig upp från badet när det är vågor. Det finns en strand bar med mycket trevlig personal. Stolar vid stranden kostar 3 EUR per person. Man kan inte debitera kostnaden i strand baren på rummet. SVT1 och SVT2 finns på Tv:n. Rummet var enkelt men rent och fint. Receptionen hanterade alla våra frågor professionellt och trevligt. Om man vill handla lite billigare så finns en Lidl 1,3 Km från hotellet. Wifi segt när det är intensivt använt. Oftast på morgonen och på em tidig kväll Rekommenderas.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

134 omdömen
Utmärkt
 
67
Väldigt bra
 
40
Bra
 
19
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2022-09-03

av 457sanna_

Trevligt hotell på stranden

Fint hotell med grekisk standard. Rummet var väldigt rent och personalen mycket trevlig. För 8€/ dag kan man köpa till frukost. Ingen stor frukostbuffé med helt klart en okej frukost. Åt lunch i restaurangen en dag, den var okej men skulle rekommendera att gå lite längre bort på stranden där det finns mer ”riktiga” restauranger. Trevligt poolområde. Kan rekommendera att hyra bil i från hotellet, bra pris. Finns möjlighet till duschrum om man reser hem efter utcheckning. Stranden vid hotellet är ganska stenig men går man 20-50 m bort åt vänster är det finare sand och inga stenar i vattnet. Rekommenderar detta hotell.

 
2021-08-06

av 208kolisen Jarfalla, Sverige

Helt ok mysigt hotell

Mysigt hotell med trevlig personal. Helt ok mat i hotellrestaurangen. Frukosten var inte jättespännande men ok. Lite dåligt med vegetariska alternativ öht. Vi var två personer som hade en trerumslägenhet med varsitt badrum och varsin balkong, det var helt lysande. Städningen var bra. Stolar på stranden kostade 6 euro per dag för två stolar. Svårt att bada pga vågor och grus- och stenbotten. Gratis parkering tvärs över gatan. Minimarket i närheten och nära till ”huvudgatan”. Lätt att ta sej med bil dit och därifrån, lite trångt på gatorna bara 😊 Svårt att få platser vid poolen, men där kanske man inte vill ligga ändå?

 
2021-07-24

av Mathias H

Trevligt hotell

Tre vuxna och två barn en vecka i juli 2021. Trevligt, lugnt och rent hotell med fint läge vid havet. Stenar i vattnet vid stranden, men ett tips är att ta sig ca 50 meter bort för en fin sandbotten. Restaurangen var ok, men det finns flera bra restauranger i närheten. Frukosten var typiskt enkel som den brukar vara i Grekland. Lägenheterna var enkla men fräscha och städningen av rummen var bra även om de råkade få med sig två gosedjur och ett par glasögon vid en städning. Sakerna kom slutligen tillbaka efter att de letade i tvättinrättningen. Bra flöde i duschen och rejält drag i luftkonditioneringen uppskattas liksom den trevliga trädgårdsarbetaren. Bemötandet i receptionen kunde vara bättre och ett stort minus är att det inte finns brandvarnare i rummen.

 
2020-09-29

av 93agnetap Göteborg, Sverige

Rent och fräscht lägenhetshotell

Här kände man sig verkligen hemma. Bra läge direkt på stranden. Handdukar byttes varannan dag. Begränsade öppettider i receptionen pga Corona. Poolområdet var rent och fint. Kan mycket väl tänka mig att återvända om jag besöker Platanias igen.

 
2019-10-25

av Magnus O Göteborg

Enkelt o fräscht med fint läge

Vi bodde här sista veckan på säsongen och har väl egentligen inget att klaga på. Rent o välstädat, läget är perfekt med både närhet till havet och till huvudgatan. Lite dyrt i både poolbar och restaurang, men på det stora hela är vi nöjda.