Kundomdömen om Melina Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 331 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-27


8 av 10

+
Lugnt och trevligt, skön närhet till stranden. Bra med strandnära matservering, även om restauranger låg inom gångavstånd längs huvudgatan. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-27


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-27


10 av 10

+
Nära till både pool och hav
-
Få bort mögelkukten i garderob

Bekräftad gäst: 2019-10-26


8 av 10

+
Nära till allt.
-
Gärna badbrygga el liknande på stranden.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-25


8 av 10

+
-
Se över utrustning i kökspentry. Jag saknade avställningsyta för kaffebryggare och vattenkokare. Liten kastrull saknades.

Bekräftad gäst: 2019-10-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

125 omdömen
Utmärkt
 
62
Väldigt bra
 
39
Bra
 
17
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-07-24

Inlägg av Mathias H

Trevligt hotell

Tre vuxna och två barn en vecka i juli 2021. Trevligt, lugnt och rent hotell med fint läge vid havet. Stenar i vattnet vid stranden, men ett tips är att ta sig ca 50 meter bort för en fin sandbotten. Restaurangen var ok, men det finns flera bra restauranger i närheten. Frukosten var typiskt enkel som den brukar vara i Grekland. Lägenheterna var enkla men fräscha och städningen av rummen var bra även om de råkade få med sig två gosedjur och ett par glasögon vid en städning. Sakerna kom slutligen tillbaka efter att de letade i tvättinrättningen. Bra flöde i duschen och rejält drag i luftkonditioneringen uppskattas liksom den trevliga trädgårdsarbetaren. Bemötandet i receptionen kunde vara bättre och ett stort minus är att det inte finns brandvarnare i rummen.

 
2020-09-29

Inlägg av 93agnetap Göteborg, Sverige

Rent och fräscht lägenhetshotell

Här kände man sig verkligen hemma. Bra läge direkt på stranden. Handdukar byttes varannan dag. Begränsade öppettider i receptionen pga Corona. Poolområdet var rent och fint. Kan mycket väl tänka mig att återvända om jag besöker Platanias igen.

 
2019-10-25

Inlägg av Magnus O Göteborg

Enkelt o fräscht med fint läge

Vi bodde här sista veckan på säsongen och har väl egentligen inget att klaga på. Rent o välstädat, läget är perfekt med både närhet till havet och till huvudgatan. Lite dyrt i både poolbar och restaurang, men på det stora hela är vi nöjda.

 
2019-10-01

Inlägg av eva_d_tido Västerås, Sverige

Toppenläge

Spenderade en vecka på Melina Beach. Hade bokat en trerumslägenhet och fick ett kanonläge. Stor balkong med utsikt mot stranden och havet. Städningen av lägenheten var jättebra. Vi kom fram sent på kvällen och blev visade till vår lägenhet. Vi bad om att få en andra nyckel, den levererades snabbt tillsammans med en flaska vatten. Läget är bra, direkt vid stranden och nära stort och bra supermarket. Vi kan tänka oss att komma tillbaka, helst då med samma lägenhet - nr. 215.

 
2019-09-26

Inlägg av Helene T

Melina beach hotel

Trevlig personal och god service. Gästvänligt, rent och fint. Bra läge, nära till strand och huvudgata. Stranden är dock stenig och kräver friska ben om det blåser nordan. Lyhörda rum. Ska du få plats vid poolen behöver du vara morgonpigg då stolarna snabbt blir upptagna.