Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 425 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Bra läge, lugnt.
-
(Kuddarna)

Bekräftad gäst: 2021-10-16


10 av 10

+
Mycket trevlig och familjär känsla bland personal och övriga gäster vid vår vistelse. Det kändes som vi tillhörde familjen som drev hotellet.
-
Fler mindre högtalare istället för bara en stor med hög volym som skall höras över hela strandrestaurangen. Ett biljardbord och en darttavla vore också väldigt trevligt vid strand baren. Även många andra gäster var eniga med mig om dessa önskemål. Påpekade vänligt dessa önskemål till personalen med ett varmt mottagande. Saknade kretianska kvällen som var inställd pga av omständigheterna.

Bekräftad gäst: 2021-10-16


7 av 10

+
Enkelt och fräscht, lagom stort.
-
Små saker som t ex en disktrasa och diskborst i varje lägenhet.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


9 av 10

+
Städningen
-
Gin o tonicen var en katastrof 😎

Bekräftad gäst: 2021-10-02


7 av 10

+
närheten till strand och city
-
Fler solstolar vid poolen, bättre skyltning till hotellet från huvudgatan

Bekräftad gäst: 2021-10-01


7 av 10

+
Läget, att det var litet och vänlig personal, Vackert med alla fina blommor i krukor
-
Lite bättre köksutrustning, en slev eller visp är bra att ha.

Bekräftad gäst: 2021-10-01


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


8 av 10

+
Läget
-
Elektrisk citruspress Bättre knivar

Bekräftad gäst: 2021-09-25


8 av 10

+
Att jag fick havsutsikt efter att jag blev ombokad mycket bra gjort
-
Maten få rätter att välja på fler enklare luncher

Bekräftad gäst: 2021-09-25


8 av 10

+
Trevlig personal, rent och strandnära.
-
Vägen till hotellet från huvudgatan (100meter) - var väldigt mörk och önskan om lampor längs denna väg, även om den är kort då man kommer hem efter kl 20 är det helt svart.

Bekräftad gäst: 2021-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

130 omdömen
Utmärkt
 
65
Väldigt bra
 
39
Bra
 
19
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-08-06

av 208kolisen Jarfalla, Sverige

Helt ok mysigt hotell

Mysigt hotell med trevlig personal. Helt ok mat i hotellrestaurangen. Frukosten var inte jättespännande men ok. Lite dåligt med vegetariska alternativ öht. Vi var två personer som hade en trerumslägenhet med varsitt badrum och varsin balkong, det var helt lysande. Städningen var bra. Stolar på stranden kostade 6 euro per dag för två stolar. Svårt att bada pga vågor och grus- och stenbotten. Gratis parkering tvärs över gatan. Minimarket i närheten och nära till ”huvudgatan”. Lätt att ta sej med bil dit och därifrån, lite trångt på gatorna bara 😊 Svårt att få platser vid poolen, men där kanske man inte vill ligga ändå?

 
2021-07-24

av Mathias H

Trevligt hotell

Tre vuxna och två barn en vecka i juli 2021. Trevligt, lugnt och rent hotell med fint läge vid havet. Stenar i vattnet vid stranden, men ett tips är att ta sig ca 50 meter bort för en fin sandbotten. Restaurangen var ok, men det finns flera bra restauranger i närheten. Frukosten var typiskt enkel som den brukar vara i Grekland. Lägenheterna var enkla men fräscha och städningen av rummen var bra även om de råkade få med sig två gosedjur och ett par glasögon vid en städning. Sakerna kom slutligen tillbaka efter att de letade i tvättinrättningen. Bra flöde i duschen och rejält drag i luftkonditioneringen uppskattas liksom den trevliga trädgårdsarbetaren. Bemötandet i receptionen kunde vara bättre och ett stort minus är att det inte finns brandvarnare i rummen.

 
2020-09-29

av 93agnetap Göteborg, Sverige

Rent och fräscht lägenhetshotell

Här kände man sig verkligen hemma. Bra läge direkt på stranden. Handdukar byttes varannan dag. Begränsade öppettider i receptionen pga Corona. Poolområdet var rent och fint. Kan mycket väl tänka mig att återvända om jag besöker Platanias igen.

 
2019-10-25

av Magnus O Göteborg

Enkelt o fräscht med fint läge

Vi bodde här sista veckan på säsongen och har väl egentligen inget att klaga på. Rent o välstädat, läget är perfekt med både närhet till havet och till huvudgatan. Lite dyrt i både poolbar och restaurang, men på det stora hela är vi nöjda.

 
2019-10-01

av eva_d_tido Västerås, Sverige

Toppenläge

Spenderade en vecka på Melina Beach. Hade bokat en trerumslägenhet och fick ett kanonläge. Stor balkong med utsikt mot stranden och havet. Städningen av lägenheten var jättebra. Vi kom fram sent på kvällen och blev visade till vår lägenhet. Vi bad om att få en andra nyckel, den levererades snabbt tillsammans med en flaska vatten. Läget är bra, direkt vid stranden och nära stort och bra supermarket. Vi kan tänka oss att komma tillbaka, helst då med samma lägenhet - nr. 215.