1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Paradise Residence Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Service
 
6,0 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
5,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Carola,
Örebro

+
Nöra till hav och pool
-
Personalen var mycket otrevlig generellt.

Bekräftad gäst: 2018-08-22


4 av 10

Sura Hanna,
Norrköping

+
Området och stranden
-
Mer variation av maten och bättre kvalite av maten då den är 5-stjärnig samt bättre bemötande.

Bekräftad gäst: 2018-08-15


5 av 10

Sophia,
Rimforsa

+
Fint hotell.
-
Mer utbud av mat, o lättare måltid vid andra klockslag. Personal kan engelska. Light läsk. Min son har diabetes och har aldrig upplevt att det inte finns Light läsk på nåt annat ställe. Att inte plocka undan maten innan utsatt tid.

Bekräftad gäst: 2018-08-15


6 av 10

Carina,
Södertälje

+
Läget
-
Trevligare personal och mer mat som tog slut 45 min före utsatt sluttid

Bekräftad gäst: 2018-08-15


9 av 10

Monika,
Örkelljunga

+
Läget, fin strand o hav.
-
Mer serviceinriktad och gladare personal i restaurangen. Ofta slut på glas, koppar och bestick. Väldigt lite plats i matsalen, folk fick ofta stå och vänta på ledig plats. Mycket obekväma solstolar på stranden, hade inte skadat med dynor på dem. Mycket tråkigt att behöva betala för så obekväma stolar. Enklare mat nere vid stranden eller poolen. Lite längre öppettider i baren. Mycket dålig städning, bäddade typ bara sängarna.

Bekräftad gäst: 2018-08-14


10 av 10

Mia,
Växjö

+
Otroligt vackert och lyxigt. Trevlig personal och vettig mat för alla. Poolbaren supertrevlig. Fint rum med underbar havsutsikt. Väldigt lugnt.
-
Saknade en "nattklubb", typ bar (med lite möjlighet till dans). Inget glamoröst, men enkelt. Musiken i "loungen" på kvällen var varken dansvänlig eller pratvänlig. Bartendern där kunde inga drinkar alls. Hade behövts lite fler bord och stolar vid poolbaren på kvällen. Där var det bra musik och kunnig personal.

Bekräftad gäst: 2018-08-14


3 av 10

,
Göteborg

+
Inget
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


6 av 10

Sandra,
Stockholm

+
Utsikten från hotellet, rummen fina.
-
MATEN! SERVICE! Se till att det finns fungerande hissar, rena glas och bestick att äta med, tillräckligt med sittplatser i restaurang för gäster att kunna sitta ner och äta. Rengöring och underhåll av poolen. Erbjuda gäster med sen avresa möjligheter att duscha, lägre ljudnivå på musik vid poolområdet och mer "mainstream" musik, alla gillar inte att lyssna på Eminem Rap i timmar på högsta volym!! Personal på hotellet borde kunna några ord engelska, inte tilltala gästerna på sitt eget språk och förvänta sig att vi ska förstå! Se till att småbarn som badar i poolen bär badblöja!

Bekräftad gäst: 2018-08-08


3 av 10

Martin,
Kristianstad

+
Rummen och utsikten
-
Prova äta deras mat. Smakade så himla dåligt att inte ens personalen äter där enligt vissa,smaklöst och äckligt enligt mig. Städning av poolen känns det inte som dom gjorde, badade där kl 08 på morgon och det låg sandhögar på botten av kanterna på bassängen. Toaletterna på stranden var helt under kritik, smutsiga och inte alls städade, mycket småsaker som var trasiga. Knappt ingen pratade engelska och var väldigt svårt att göra sig förstådd. Personen bryr sig inte känns det som, alla var i stort sett sura, frågade efter vad dom hade för drinkar i baren, och dom bara himlar med ögonen. Vinprovningen var helt ok,trevligt, bra och trevlig tjej från apollo där!! Resan var INTE värd dom pengarna jag betalade för all-inklusive är en sak som är säkert, är mycket missnöjd tyvärr

Bekräftad gäst: 2018-08-07


9 av 10

Sophia,
Teterin

+
Trevlig personal, jätte bra mat.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

149 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
45
Bra
 
37
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2018-07-29

Inlägg av Peter f

Peter

Fin utsikt från balkong det var bra. Men maten var ett av det värsta jag sett, var knappt ätbart smaklöst såg rentav äckligt ut. Hotellets drinkar öl var så dåliga hemska att det var inte ens lönt att dricka dom. Fick gå till närmaste supermarket och köpa egen dryck. Personal var mycket otrevliga kunde knappt engelska. Utanför hotellet fins absolut inget att tittta på eller göra, det är skitigt skräpigt stinker soppor rent av bedrövligt. Efter denna hemska upplevelse kommer jag Alldrig mer besöka Bulgarien.

 
2018-07-23

Inlägg av Clara M

Bra hotell

Rent och fint hotell. Stort rum med stor säng och fantastisk utsikt. Maten var god. Rekommenderar pannkakor till frukost, omelett till lunch och gå till pannkaksstationen på kvällen. Där serverar dom långtidsstekt kött som är jättegott. Maten är inte mycket kryddad så du behöver salta och peppra allt. Poolen är ren och härlig och stranden är rätt under. Stranden är stenig så vi använde bara poolen. Sori som jobbar i poolbaren är otroligt trevlig. Ger man dricks första dagen kommer hon ihåg dig resten av veckan. Vinet smakar inte så gott men Cavan man får till alla måltider är drickbar. Vi levde på sodavatten öl och gintonic. Ta med lokal valuta eftersom man betalar deposition för handdukarna första dagen 20 Lev per person och kiosken och strandbutiken tar kontanter. Bra med kontanter för att ge dricks. Vi gav baren 10 Lev varje kväll. Om jag ska klaga på något så är det strandtoaletten. Poolbaren borde ha en egen toalett. Ska ni ha god kaffe så finns den i poolbaren. Vi är jättenöjda med semestern här :)

 
2018-07-17

Inlägg av Ida E

Fantastisk utsikt och bra all inclusive hotell

Rummet får 5/5, underbar havsutsikt från balkongen. Rena rum och gigantisk säng. Något hårda sängar men vanligt på de flesta hotellen. Städningen av rummet var bra endast en dag som dom glömde fylla på toapapper. Underhållning på hotellet 6 dagar i veckan. Det var vattenpolo, beachvolleyboll, vattengympa m.m. Även aktiviter för barnen med disco och lekar. Jättetrevlig personal som höll i aktiviterna. Maten var enkel med pommes, kyckling, pasta och pizza. Men fanns även olika saker utöver det som man kunde testa på. Finns inte så många restauranger i närheten som vi kunde hitta så rekommenderar all inclusive. Poolen var stor med en ”vuxenhet” men också en del för de mindre barnen. Trevliga bartenders som kunde göra de flesta vanliga drinkarna (dock starka!) Glass och läsk kunde man hämta hur mycket man ville. Stranden ligger en trappa ner från poolområdet med fin sandstrand. Dock var det väldigt stenigt precis när man går ner i vattnet. Alla solstolar kostar 18 lev även om det står skyltar på stranden att en del ingår i all inclusive. Utflykt till action aquapark rekommenderas starkt!! 20 lev per person med (skumpig) transfer dit och hem. I övrigt på hotellet så var det bra wi-fi i receptionen och ”night baren”. Trevlig personal som alltid fanns tillgängliga. Lite knackig engelska på de flesta men inte så det var något problem. Det finns två små butiker. En vid receptionen och en på stranden där det mesta fanns att köpa till bra priser. Rekommenderar hotellet till alla som vill ha en ”svenssonsemester”.

 
2018-06-22

Inlägg av Leslie N

Helt okej, men inte det bästa

För det mesta trevlig personal (med några få undantag), bra pool, roliga aktiviteter och nära till stranden. Rummen var lagom stora och fina. Däremot var maten halvtaskig. Man svalt inte men den här ingen höjdare heller. De var snåla med toalettpapper och tvål.

 
2018-08-27

Inlägg av 584karelr Prag, Tjeckien

Not enough friendly

Overall above average resort for the price I booked for (travel agency): nice rooms, nice dining area. However pool area and elevators could be in a better shape. Mainly elevators looked old and damaged - my kids were trying to avoid them. Somehow level of services did not meet western standards: cash deposit on room key and beach towels, food quality was not always good: on one day all meals were terrible, on another one everything fine (different staff?), they are using plastic cups pretty much everywhere (sometimes even dinners), if you start having a breakfast at 9:30 and want to get a drink at 10:01 everything is closed and staff is not allowed to provide anything, they were able to confirm late check out on the day of departure only - no facilities where you can refresh/have a shower are available. In general I would not say the hotel is bad, I was actually satisfied in the end- there is however space for improvement. You somehow do not have a feeling they are fighting for you satisfaction, but rather feel like you are paying for a service and will not get any additional value.