Resor till Sozopol

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Sozopol är helt klart en av de charmigaste platserna att resa till i Bulgarien. Orten har bevarat många av sina historiska byggnader och här råder en mysig atmosfär. Det finns också flera härliga stränder att välja på.

Populära hotell – Sozopol


Fakta om Sozopol

Valuta

Kreditkort accepteras vanligtvis inte. Euro, US-dollar och skandinaviska sedlar är möjliga att växla. Det är förbjudet att växla pengar på gatan. Växlingskontor/banker tar inte emot skadade eller skrynkliga sedlar.

Transfer

Från Burgas flygplats till Sozopol tar transfern cirka 45 minuter (ca 43 kilometer) till första hotellstoppet. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Ett par små fina sandstränder. Dock är den i Hermanite den finaste med flera faciliteter.

Mer fakta

Väder

jan 6°c
feb 6°c
mar 9°c
apr 14°c
maj 19°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 23°c
okt 18°c
nov 12°c
dec 8°c
6,6 av 10 Sozopol
Våra gästers betyg, baserat på 19 omdömen

Alla resmål Bulgarien

Sveti Vlas

Till Sveti Vlas reser du för att njuta av lugnt strandliv. Området är som gjort för att riktigt koppla av, men om du vill ha mer fart och fläkt är det nära till nöjesliv och shopping i Sunny Beach.

Sunny Beach

Vill du ha sol och bad på dagen och party på kvällen så ska du resa till Sunny Beach. Men trots det fartfyllda nattlivet finns det också mycket som passar för barnfamiljen, och dagarna spenderas gärna på den långa, härliga sandstranden.