Resor till Sozopol

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Sozopol är helt klart en av de charmigaste platserna att resa till i Bulgarien. Orten har bevarat många av sina historiska byggnader och här råder en mysig atmosfär. Det finns också flera härliga stränder att välja på.

Populära hotell – Sozopol


Fakta om Sozopol

Valuta

Kreditkort accepteras vanligtvis inte. Euro, US-dollar och skandinaviska sedlar är möjliga att växla. Det är förbjudet att växla pengar på gatan. Växlingskontor/banker tar inte emot skadade eller skrynkliga sedlar.

Äta ute

Medelpriset för en tvårätters middag exklusive dryck är ca 100 kronor per person. En öl kostar ca 10 kronor.

Transfer

Från Burgas flygplats till Sozopol tar transfern cirka 45 minuter (ca 43 kilometer) till första hotellstoppet. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Ett par små fina sandstränder. Dock är den i Hermanite den finaste med flera faciliteter.

Mer fakta

Väder

jan 6°c
feb 6°c
mar 9°c
apr 14°c
maj 19°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 23°c
okt 18°c
nov 12°c
dec 8°c

Res tryggt med Apollo

  • Skydd av paketreselagen
  • Alltid minst 3-stjärniga hotell
  • Nära samarbete med flygbolag och hotell
7,3 av 10 Sozopol
Våra gästers betyg, baserat på 16 omdömen

Alla resmål Bulgarien

Nessebar

Söder om Sunny Beach ligger Nessebar på en halvö och erbjuder en härlig strand och ett rikt nöjesliv. Nessebar har bevarat sin forna charm med en äldre stadsdel som har mysiga kullerstensgator och traditionella byggnader.

Sunny Beach

Vill du ha sol och bad på dagen och party på kvällen så ska du resa till Sunny Beach. Men trots det fartfyllda nattlivet finns det också mycket som passar för barnfamiljen, och dagarna spenderas gärna på den långa, härliga sandstranden.