List

List är ett trevligt hotell med närhet till stranden och de äldre charmiga delarna av Sozopol. Hotellet har både en utomhuspool, inomhuspool och en barnpool som passar för lek och vill du koppla av så har hotellet ett spa.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 205 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 70 m
Till centrum: 450 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell List ligger nära sandstranden i Sozopol och här promenerar du in till de äldre delarna av Sozopol för att äta en god middag eller shoppa i de många mysiga butikerna i de smala gränderna. Många av husen är byggda av både trä och sten och ger staden en härlig charm.

Frukostbuffén serveras i hotellet restaurang och bokar du halvpension ingår även en middagsbuffé. Litet poolområde med pool, barnpool och poolbar. Solstolar och parasoller ingår. I receptionen hittar du ytterligare en bar.

Gym och inomhuspool. Biljard och bordtennis mot avgift.

Kostnadsfritt wifi över hela hotellet. Deponering mot avgift i receptionen. Roomservice mot avgift. Tvättservice mot avgift. Nivåskillnader inom hotellet. Lokal trafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Ankommer ditt flyg efter kl. 02.30 på natten kan du inte räkna med att få tillgång till ditt hotellrum förrän ca kl. 15.00 på dagen. Går ditt flyg hem senast kl. 02.30 på natten måste du lämna rummet kl. 12.00 dagen innan.