Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

212 omdömen
Utmärkt
 
52
Väldigt bra
 
75
Bra
 
44
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-09-04

av 361agnetal Nacka, Sverige

Bra läge på hotellet

Detta är 3:e gången vi är i Sozopol o bor på Villa List. Hotellet ligger perfekt men denna gång var städningen under all kritik på vårt rum. Badrummet var smutsigt o skulle behöva en grovrengöring. Det finns en ny tillbyggnad med fräscha rum. Den gamla delen börjar bli väldigt sliten. Baren o stolarna håller på att gå sönder. Poolstolar o parasoll behöver bytas.

 
2019-07-05

av SclSweden Sundbyberg, Sverige

Perfekt läge

Valde att boka detta hotell för läget, nära till gågatan i nya delen av stan och nära den gamla stadsdelen. Vi kom ett par timmar innan kl 14, men fick rummet direkt, vilket vi var glada för. Rummet var stort, med en vardagsrumsdel och ett sovrum i etage. All personal vi mötte vara uppmärksam, trevlig och serviceminded. Är nöjd med mitt val av hotell för denna utflykt till Sozopol.

 
2018-07-25

av 960ulrikal Lund, Sverige

Bättre mellanklass hotell!

Ett prisvärt hotell. Vi bokade ett rum med delvis havsutsikt men fick nyrenoverat superiorrum med fantastisk utsikt över Svartahavet! Toppen! Äldre delen av hotellet var dock lite slitet, där också restaurang och poolområde fanns. Frukosten var knappt okej. Det saknades t.ex bacon och färskpressad juice. Bestick och glas tog slut och det stod tomma fat lite för ofta. Läget var perfekt, 50 m till stranden och tio minuters promenad till den gamla delen av Sosozpol. Vill framhäva den trevliga personalen, både i terrass och poolbaren! Hotellet bestod av flera nivåskillnader och man kunde inte alltid ta hissen ändå fram till vissa av rummen. Kan vara bra att känna till om man har svårt att röra sig.

 
2017-09-26

av 627lenah Surahammar, Sverige

Sommarsemester

Trevligt hotell i centrum av Sozopol. Nära till stranden och nära till den den centrala delen av staden med restauranger och turistaffärer. Minus är att det inte finns mycket att göra/titta på. Mycket trevlig och hjälpsam personal på hotellet och städningen av rummen var utmärkt.

 
2017-08-29

av 361agnetal Nacka, Sverige

Prisvärt land o hotell

Semester en vecka i billiga Sozopol. Bra hotell men frukosten bestod mest av bakverk. Kokta äggen var svarta kom du sent så fanns knappt något bröd kvar. Den så kallade juicen var nog mer som saft. Kändes inte gott. Det är ett billigt land att semestra i. Hotellet ligger perfekt nära hav o stad. Dvs gångavstånd. Vi käkade lunch på en kinaservering nere vid havet för 25 kr. Den bestod av kyckling pf o sallad. Det som var dyrt är 2 solsängar 1 parasoll på stranden 25 leva ca 125 kr per dag.