1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sol Marina Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Camilla,
Örebro

+
-
Dörrarnas handtag/lås saknade skruvar vilket gjorde att det kändes mycket osäkert. Handtaget gick att dra loss, än värre att hela gick att rycka i och nästan få låset att lossna.

Bekräftad gäst: 2018-08-22


9 av 10

Anette,
Stockholm

+
Hade jättebra rum högst upp med delvis utsikt över havet. Skybaren superhärlig med fantastisk utsikt.
-
Fler alternativ på maten. Bulgariska temakvällen gav överlägset bäst mat.

Bekräftad gäst: 2018-08-15


9 av 10

Maria,
Sala

+
Maten var jättegod och varierande. Trevligt hotell som var nära till stranden, centrum, gamla Nessebar och bussen till bl.a. Sunny beach gick utanför hotellet!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-15


8 av 10

Sven,
Kungsbacka

+
Solterassen och poolen på taket Trevlig personal
-
Apelsinjuice på frukosten Det borde också finnas Zero/Light läsk i dryckes sortimentet

Bekräftad gäst: 2018-08-11


8 av 10

Susanne ,
Tullinge

+
2 ur personalen och poolområdet
-
Engelskakurser för personalen och kanske en kurs i att man kommer långt på ett leende :-)

Bekräftad gäst: 2018-08-08


8 av 10

Pasi,
Karlskoga

+
Nära till allt samt lugnt omrode
-

Bekräftad gäst: 2018-08-08


8 av 10

,

+
Läget, trevlig personal.
-
Städning, de bytte typ aldrig lakan hos oss och vi var där i 2 veckor. Efter 8 dagar ringde vi och frågade när ser skulle ske och då skickade de upp en ”akut städare” som bytte på en gång. Vi hade också ont i magen varje gång vi hade ätit i restaurangen. Så de kanske borde fixa lock till maten för att hålla flugor och sånt borta.

Bekräftad gäst: 2018-08-01


7 av 10

Alex,
Helsingborg

+
Service Läget
-
Skippa fastfood Bättre wi-fi Vid hotellet finns ingen strand

Bekräftad gäst: 2018-07-24


7 av 10

,

+
Nära till gamla nessebar
-
Bättre städning

Bekräftad gäst: 2018-07-17


10 av 10

,

+
Allt var så otroligt bra :)
-

Bekräftad gäst: 2018-07-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

440 omdömen
Utmärkt
 
170
Väldigt bra
 
153
Bra
 
73
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2018-08-16

Inlägg av Sofia S

1 vecka med småbarn

Ganska litet hotell men trevligt helhetsintryck:) Bra poolområde, men lite tråkig barnpool Maten var sådär om man är kräsen och sonen på 1,5 var inte jätte imponerad:) Sköna sängar, slarvig städning. Superbra AC och bra läge om man vill gå till old nessebar. Tråkigt att hotellet inte hade någon egen strand, men fanns plats att bada på ändå:)

 
2017-09-12

Inlägg av Cecke D Falkenberg, Sverige

Semeser

Ett helt toppen hotell. Lugnt, skönt läge i Nya Nessebar. Gångavstånd till Gamla Nessebar. Hotellet har mycket trevlig personal. Maten är god. Bra hygien genomgående. Städning alla dagar i veckan 👍. Och framförallt :Sängarna är jättesköna! Har bott här vid 2 tillfällen och ska jag besöka Bulgarien igen, blir det på Sol Marina Palace ❤

 
2017-08-03

Inlägg av Jesper J

Bra läge

Vi bodde på hotellet i en vecka. Första två dagarna fick vi ett rum med inglasad balkong ut mot vägen men frågade personalen och fick byta efter dessa dagar. Hotellet ligger väldigt bra med gångavstånd till allt man vill göra i Nesebar. Fin utsikt från pool och skybaren. Trevlig personal. Frukosten var inte den bästa men den funkade. Städningen var slarvig. Helhetsintrycket var ändå bra!

 
2017-03-02

Inlägg av Allan L Västerås

Toppenläge

Bra hotell med ett perfekt läge precis utanför bron över till den gamla staden. Läget är lugnt men ändå nära till den livliga gamla delen. Det var perfekt för oss. Bra service från trevlig hjälpsam personal. Rummen var rena och fräscha utan någon extra lyx men bra med balkong. Frukosten var typ buffé och helt ok. Vi provade på middagen på hotellet och den var riktigt bra med olika teman varje kväll. Sammanfattningsvis vi trivdes mycket bra!

 
2014-09-07

Inlägg av Mikael G Nessebar, Bulgarien

Restaurangen på Sol Marina Palace Nessebar

Helt fantastisk restaurang, helt fantastisk och så serviceminded personal på restaurangen, har aldrig sett förr, med den bästa matutbudet, bästa kvalitén, bästa restauranghygienen och bästa servicen på restaurangen!!!! Vi planerat redan nästa sommaren att komma tillbaka!! Och den här unga killen med glasögonen som bar upp våra resväskor - han var helt fantastisk och så hjälpsam och alltid mycket vänlig!