1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Paradiso

Dubbelrum

Moderna dubbelrum. Kaffe- och tefaciliteter. Tv och telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong eller markbalkong. Städning 7 ggr/veckan.
Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet Superior

Moderna och rymliga enrumslägenheter superior, med dubbelsäng. Minikök med kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Kaffe- och tefaciliteter. Tv och telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/veckan.
Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Familjerum

Moderna familjerum med vardagsrum och sovrum . Tv i både vardagsrum och sovrum samt telefon. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/veckan.
Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Mindre enrumslägenheter

Mindre enrumslägenheter med en dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffe- och tefaciliteter. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Markbalkong. Städning 7 ggr/veckan.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenheter

Rymliga trerumslägenheter med två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffe- och tefaciliteter. Tv i både vardagsrum och sovrum samt telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/veckan.
Rumsstorlek: ca 100 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer, varav 1 barn/4-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter

Modernt inredda tvårumslägenheter med ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffe- och tefaciliteter. Tv i både vardagsrum och sovrum samt telefon. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/veckan.
Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-4 personer, varav 2 barn.