Kundomdömen om Pandanus Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget, välskött och fin utemiljö.
-
Mer genuin Vietnamesisk mat.

Bekräftad gäst: 2020-03-20


9 av 10

+
Det var vackert. Rent och fräscht.
-
Synd att min inte fick info innan om att det var ombyggnadsprojekt. Gliporna vid altandörrarna var inte ok, kom in mygg.

Bekräftad gäst: 2020-03-04


10 av 10

+
Trevlig personal och bra läge
-
Maten skulle kunna förbättras då allt smakade lite samma lika vid Buffé samt menyerna borde minskas (antal rätter) ner på samt att menyerna bytas en gång per vecka för variation :)

Bekräftad gäst: 2020-02-19


9 av 10

+
Det var helt och rent.
-
Det kunde vara bättre information om vad restaurangen hade för erbjudande.

Bekräftad gäst: 2020-01-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

1013 omdömen
Utmärkt
 
654
Väldigt bra
 
248
Bra
 
72
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2020-02-21

Inlägg av KerstinEskilstuna Eskilstuna

Vacker resort

Vi avslutade vår rundresa i Vietnam på denna vackra resort. Anläggningen är verkligen välordnad och välstädad. Personalen gör allt för att du ska känna dig nöjd med vistelsen. Rummen är stora och fräscha och frukostbuffén är välsmakande. Det finns inget ner att önska av resorten, Däremot ska man veta att den ligger lite avsides och att vinden kan ställa till det. Vi kunde inte nyttja den vackra stranden eftersom det var så blåsigt.Det är ganska dyrt att äta på hotellet, men det finns ett par billiga restauranger utanför området.

 
2020-02-13

Inlägg av Ann120712 Malmö, Sverige

Mycket fin anläggning

Rummet jättefint. Poolområdena fina med stolar med stoppade dynor. Bra frukost. För övrigt var maten sådär och personalen i matsalen var ouppmärksamma. Positivt var Happy hour i baren. Rekommenderar restaurangen vid stranden.

 
2017-01-07

Inlägg av springfieldjohan

Drömresort

Vi bodde här i fyra nätter innan vi mycket motvilligt reste vidare på vår Vietnamtrip. Vi hade förmånen att fira nyårsafton här och bara det i sig var en fantastisk upplevelse med en överdådig buffé med allt man kan tänka sig samt fantastiska uppträdanden. Resorten är verkligen en resort där avkoppling och integritet är ledorden. Den är så stor så att du märker inte att det bor 300 gäster här. Servicen var helt enastående med 200 st. personal gjorde allt för att gästerna skulle trivas. Vi bodde i en fantastiskt vackert designad bungalow på ca 60 kvm med en utedusch och ett badkar huggen ur sten. Rummet var rent och snyggt. Dock en varning att varmvattnet i kranarna (dusch och tvättställ) var skållhett. Jag vet inte om det är det bara var i vår bungalow med det var säkert 80 grader så det gällde att passa sig. Runt poolen var det snyggt och rent och även på stranden. Det finns solstolar runt anläggningen så att det räcker till alla men vill man ha en bra poolplats får man gå ut direkt efter frukost för att säkra plats. Maten var helt enastående allt från en överflödig frukostbuffé till lunch i poolrestaurangen och middag i kvällsrestaurangen. Pandanus är ett guldkorn för överkomliga pengar och vi planerar redan nästa resa men då med en kitesurfingutrustning i bagaget då Mui Ne också är surfarnas paradis.

 
2016-12-28

Inlägg av lydia-ejder Nacka, Sverige

Fantastiskt!

En väldigt vacker miljö, trevlig personal, god mat och många olika saker att göra. Poolen var väldigt stor och stranden hade en fin sandbotten. Annars fanns det även ett band som uppträdde, biljard, pingis, karaoke, massage och två olika restauranger! Fungerar väldigt bra för barnfamiljer.

 
2016-03-17

Inlägg av Carin H Aland Island, Finland

Trevlig resort utan trängsel

Börjande med det trevliga bemötandet vid ankomsten, blev hela vistelsen en positiv upplevelse. Vi bodde i bungalow nära stranden och poolen. Bungalowen var mycket trevlig med stort rum o badrum, bäst den fina terassen, där man kunde sitta och inta en liten drink före maten. Stranden utanför hotellområdet var mycket välstädad. Ännu relativt tomt på granntomterna. Roliga bad i måttliga vågor.