Resor till Phan Thiet

  • Genuin atmosfär
  • Sol och bad vid den vackra stranden Mui Ne

Apollo Service Line

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal. Aktuellt telefonnummer till Apollo Service Line får du via sms kort inpå din utresa.

Till Phan Thiet åker du om du föredrar lugna dagar på stranden och utflykter i vackra omgivningar. Här njuter du av sol och bad i hotellets pool eller vid den vackra Mui Ne-stranden. Strax utanför staden ligger också en av landets bästa golfbanor.Fakta om Phan Thiet

Valuta

Dong (VND).

Transfer

Transfer från flygplatsen till hotellen i Phan Thiet ca 4-4,5 timmar.

Ankomst och avresa
I ankomsthallen möts du av en Apollorepresentant med en Apolloskylt som ger dig mer information. Transfertid för hemresan får du senast 2 dagar innan det är dags att resa hem.

Stränder

Phan Thiet har flera fina stränder med vit sand. Stor skillnad på ebb och flod, vid högvatten blir stranden mycket smalare. Ofta höga vågor och starka vindar. Solstolar och parasoller finns inte på allmän plats på stranden. Hotellen som ligger i direkt anslutning till stranden brukar dock ställa ut solstolar och parasoller på stranden för sina gäster.

Mer fakta

Väder

jan 27°c
feb 28°c
mar 29°c
apr 30°c
maj 29°c
jun 28°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 28°c
okt 28°c
nov 28°c
dec 27°c
9,1 av 10 Phan Thiet
Våra gästers betyg, baserat på 11 omdömen

Alla resmål Vietnam

Saigon

Det råder en speciell stämning i Saigon. Här möter gammalt nytt i en mix av kultur, historia, lyx och modernitet. Upplev staden som aldrig står still där du blir en del av myllret och snart finner dig själv med att springa över vägen med lokalbefolkningen och pruta på ett fynd på marknaderna.