Kundomdömen om Bamboo Village Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 85 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-12


10 av 10

+
Rent o snyggt. Trevligt bemötande.
-

Bekräftad gäst: 2020-02-06


10 av 10

+
Trädgården personalen
-
Bord och stolar på balkongen

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
Trädgården och att det var rent och snyggt. Nära till strand och restauranger.
-
2 täcken istället för ett. Lite för hårda sängar. Men det är en petitess i det stora hela.

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
Personalen och området
-
Mjukare sängar, fler galgar och hyllor för kläder

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
Kanon-frukost, trevlig personal, rent och snyggt
-
Vi saknade kvällsunderhållning. Det erbjöds bbq med underhållning 1 kväll under vår vistelse vilket var jättetrevligt men övriga kvällar var väldigt "dött"

Bekräftad gäst: 2020-01-30


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-24


10 av 10

+
Trevlig personal, väldigt välskött och fin natur, mycket bra service, maten var supergod, öppet dygnet runt, spat var jätte välskött och bra personal. Allt var bra.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-23


9 av 10

+
Trädgården, poolen och närheten till havet. Väldigt serviceinriktad personal.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-10


10 av 10

+
Hotellanläggningen och maten var i toppklass. Personalen var mycket vänliga och serviceinriktade.
-
Inget, allt var toppen

Bekräftad gäst: 2019-12-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

2393 omdömen
Utmärkt
 
2038
Väldigt bra
 
289
Bra
 
40
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-12-28

Inlägg av 613theresed

Bästa hotellet vi bott på!

Underbar personal, rena och fina bungalows och en fantastisk fin trädgård! Läget var perfekt eftersom hotellet låg precis på stranden. Dock inget för småbarnsfamiljer eftersom det var höga vågor i havet. Men vi hade med en 9-åring som hade det jättekul med att, med pappas hjälp, hoppa i vågorna. Perfekt för kite-surfarna.

 
2019-12-19

Inlägg av julia-elin

Fantastiskt hotell!

Nyligen hemkommen efter två helt fantastiska veckor på detta hotell! Servicen på hotellet är i topp med supertrevlig och hjälpsam personal. Det finns ett jättemysigt spa på hotellet med mycket kunnig personal. Hotellrummet som vi bodde i var väldigt fräscht, lagom stort och den dagliga städningen på rummet var verkligen ordentlig. Frukosten var supergod med massa olika alternativ från olika delar av världen. Hotellträdgården är helt magisk och det märks verkligen att mycket omsorg läggs ner på denna. Hotellet ligger även i direkt anslutning till stranden och det finns gott om solsängar vilket gör att man slipper vara uppe tidigt för att boka solstolar. Det finns därutöver två pooler på hotellet som man kan använda när det blåser upp på stranden på eftermiddagen. Det enda negativa med hotellet är att hotellrestaurangens á la carte är relativt dyr jämfört med restaurangerna utanför hotellet, ibland upp till dubbelt så dyr beroende på maträtt. Oavsett är vi så fantastiskt nöjda med detta hotellet och kommer verkligen bo här igen om vi bestämmer oss för att åka tillbaka till Phan Thiet i framtiden!

 
2019-12-11

Inlägg av J0sefineE Umeå, Sverige

Jättebra hotell!

Rummen och bungalowens omringas med träd, blommor och dammar vilket skapar en mysig miljö. Hotellets läge är toppen då det ligger precis vid stranden och har en huvudgata med restauranger och butiker på baksidan. Det finns två pooler, samt solstolar på stranden. Vi hade spa-paketet vilket innebar att vi fick 1 timmes behandling per person/per dag. Vi testade helkroppsmassage och pedikyr, vilket var jättebra! Utvalda dagar fanns det yoga att gå på morgon och kväll. Finns även gym, pingis och biljard. Varje lördag anordnar hotellet en grillfest med buffé och uppträdanden. Detta kostade ca 650.000 och var så värt! Det började med 1 h fri bar, och sedan 20% på all dryck under kvällen. Dans och sång, samt dansgolv under kvällen. Rekommenderas verkligen! Servicen är utmärkt på hotellet och de hjälper gärna till att anordna resor. Maten och frukosten är toppen och till bra priser! Rummen är okej, men sängarna väldigt hårda och ac:n går inte att reglera som man vill. Men rekommenderar verkligen detta hotell!

 
2019-03-09

Inlägg av 825g_ranb

Edens lustgård

Fantastisk trädgård. Välskött anläggning och otroligt vänlig personal. God mat och bästa läge vid stranden. Det är en 5 timmars transfer från Ho Chi Minh city men är verkligen värt resan. Rekommenderas varmt.

 
2019-02-28

Inlägg av Nilssonsduo

Underbart Hotell.

Spenderat 3 veckor på Bamboo Village. Vi bodde i en Garden Bungalow, nästan nere vid stranden nr 211. Den va perfekt! De städade varje morgon mycket ordentligt sen kom de även på kvällen och frågade om vi ville ha städat. Det allra bästa med hotellet va Personalen, de är fantastiska allihopa! Man kunde riktigt se att de tyckte om att jobba där. Vi pratade mycket med dom, just därför att de flesta var väldigt duktiga på engelska, vilket vi uppskattade! För så va det inte utanför hotellet, där kan i princip ingen prata engelska. Frukostbuffén va utmärkt, det fanns allt och lite till. Solstolar fanns så det räckte gött och väl åt alla på stranden. Trädgården är extraordinär, den är helt fantastisk! Aldrig skådat nån bättre skött hotellträdgård. Centrum i Mui Nei ligger precis utanför hotellet. Det enda vi tänkte på va att det är svårt för den som inte är så van simmare,det är att det är mycket blåsigt och går höga vågor. Vilket gör det svårt för vissa att bada. Det är också mycket Kitesurfare på stranden, vakterna gör sitt bästa för att de inte ska komma dit vi ska bada. Vi har åkt runt en del i världen och kan med gott samvete rekomendera detta hotell.