Pickalbatros Palace Resort

Pickalbatros Palace Resort är ett badparadis i Sharm el Sheikh. Här finns många pooler, varav flera är uppvärmda. Här finns ett stort utbud av restauranger med smaker från alla världens hörn. För de minsta finns en barnklubb och här ska du passa på att utforska livet under ytan i det kristallklara vattnet.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 894 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pickalbatros Palace Resort har elva pooler som förbinds med sjöar och vattenfall. Sex av poolerna är uppvärmda vintertid till 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Två separat barnpooler samt en vattenpark för barn med sju kanor. Solsängar och parasoller samt pool- och strandhanddukar ingår. Privat strand med solsängar, parasoller och brygga.

På hotellet finns ett stort utbud av restauranger och barer. I restaurangerna Sunny och Mediterranean äter du internationella rätter, i Soprano får du smaka på det italienska köket och i L'Asiatique ger dig smaker från köken i Asien. Culina bjuder på orientaliska smaker och i Food Court kan du äta snacks. Hotellet har även en à la carte-restaurang för finsmakare, bordsreservation krävs. När törsten sätter in har hotellet sju barer, varav en bar i vattenparken, en poolbar, en sky bar med vacker utsikt över hotellet och poolerna samt en strandbar.

Hotellet anordnar under dagen flera aktiviteter, till exempel vattenpolo, vattengymnastik, aerobics och dart. Du kan även spela biljard, bordtennis och boccia. Två banor för beach volley. Tennisbana, basketplan och minigolf. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal. Lekpark. Vattensportcentra och dykcenter på stranden, mot avgift.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Uttagsautomat. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Hotellet ligger vid stranden, är stort och avståndet till stranden varierar beroende på vart på hotellet du bor.

Måltider

Ingår;

 • All Inclusive
 • Julmiddag (24/12)
 • Nyårsmiddag

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukost i restaurangerna Sunny, Mediterranean, Soprano, L'Asiatique och Culina, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental frukost i restaurangen Sunny, kl. 10.00-11.00
 • Snacks i Food Court, kl. 12.00-17.00
 • Lunch i restaurangerna Sunny, Mediterranean, Soprano, L'Asiatique och Culina, kl. 12.30-14.30
 • Glass i poolbaren, kl. 12.00-15.00
 • Eftermiddagsfika i lobbybaren, kl. 15.00-18.00
 • Middag i restaurangerna Sunny, Mediterranean, Soprano, L'Asiatique och Culina, kl. 18.30-21.00
 • En middag i à la carte-restaurangen Cilantro, kl. 18.15-21.00. Bordsreservation krävs.
 • Middag i restaurangen Sunny, kl. 22.00-24.00
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av barerna kl. 10.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 11.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Sharm el Sheikh

Albatros Sharm Resort

Albatros Sharm Resort är en riktig pärla vid en privat strand i Hadaba i Sharm el Sheikh. Här väntar flera stora pooler och fantastiska möjligheter till bad och snorkling i Röda havet. All Inclusive ingår och det finns flera restauranger att välja på. För de minsta finns barnklubb och för de vuxna ett wellnesscenter för skön avkoppling.

Pickalbatros Aqua Blu Resort

Pickalbatros Aqua Blu Resort ligger i Hadaba i de södra delarna av Sharm El Sheikh. Här kommer du att trivas om du vill ha mycket av allt, här finns massor av pooler, vattenrutschkanor, restauranger och barer. Passa också på att besöka Neverland Night Show, allt detta ingår för hotellets gäster så här är det enkelt att koppla av, roa sig och ha en härlig semester!

Pickalbatros Royal Moderna Resort

Välkommen till badparadiset Pickalbatros Royal Moderna Resort i Nabq, Sharm el Sheikh. Bada och ha kul i någon av hotellets elva pooler, bada och snorkla i Röda havet och njut av god mat i de många restaurangerna. Här finns allt för en festlig och kul semester och i stort sett allt är inkluderat.

Pickalbatros Laguna Vista

Pickalbatros Laguna Vista ligger direkt vid stranden i Nabq i norra Sharm el Sheikh och här kan du passa på att utforska Röda havets fantastiska undervattensvärld. På hotellet finns det ytterligare vatten i pooler och vattenrutschkanor. All Inclusive ingår och här finns det ett stort utbud av restauranger, barer och massor att göra på dagarna.

Pickalbatros Royal Grand Resort

Pickalbatros Royal Grand Resort är ett All Inclusive-hotell i Hadabam Sharm el Sheikh för vuxna gäster över 16 år. Här väntar härliga pooler och fantastiska möjligheter till bad och snorkling i Röda havet.

Pickalbatros Aqua Park Resort

Pickalbatros Aqua Park Resort är det perfekt hotellet för alla barnfamiljer med smak för vattenrutschbanor – här finns över 50 banor för kidsen att prova under semestern! För alla vuxna, jo då det finns vattenrutschkanor för er också + en massor av pooler och dessutom ett rikt utbud av restauranger och barer. Och missa inte att ta med familjen på Neverland Night Show, biljetter ingår i priset.