Pickalbatros Aqua Park Resort

 • Massro av vattenrutschbanor!
 • Neverland Night Show ingår
 • All Inclusive-hotell

Pickalbatros Aqua Park Resort är det perfekt hotellet för alla barnfamiljer med smak för vattenrutschbanor – här finns över 50 banor för kidsen att prova under semestern! För alla vuxna, jo då det finns vattenrutschkanor för er också + en massor av pooler och dessutom ett rikt utbud av restauranger och barer. Och missa inte att ta med familjen på Neverland Night Show, biljetter ingår i priset.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-5 personer, varav 3 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1850 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet har sju pooler, fyra separata barnpooler, tre pooler med vattenrutschkanor för vuxna och tio för barn. Två av poolerna är uppvärmda vintertid till minst 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Runt poolerna finns solstolar och parasoller att låna. Vill du upptäcka livet under ytan i Röda havet finns en kostnadsfri buss till systerhotellet Beach Albatros Resort som har en privat strand. Vid stranden finns olika vattensporter och ett dykcenter mot avgift.

Hotellet har flera olika restauranger. I Soprano kan du ta del av det italienska köket och i Tagine kan du välja dina marockanska favoriträtter från en à la carte meny. Det asiatisk/indiska- och orientaliska köket lockar med spännande smaker på restaurang Millenium. Utöver dessa finns en Food Court som serverar enklare rätter och snacks. Det finns också åtta olika barer att stilla törsten i.

Kostnadsfritt gym. Spabehandlingar mot avgift. Aktiviteter som bordtennis, dart och boccia, beach volleyball, multicourt och tennisbanor (utrustning finns att hyra och eventuell belysning mot avgift) finns på hotellet. Det finns också en minigolfbana på hotellet. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 med engelsktalande personal. Minidisco varje kväll. Lekplats.

Wifi i ingår på hela hotellet.

Entré till den spektakulära Neverland Night Show ingår, så en kväll under semestern kan ni bevista showen.

Ca 2 kilometer till stranden. Runt omkring hotellet finns butiker och restauranger och till den gamla marknaden i Hadaba är det knappt 2,5 kilometer.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Kontinental frukost på restaurang Sopranos, kl. 05.00-07.00
 • Frukostbuffé på restaurang Sopranos, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental frukost på restaurang Sopranos, kl. 10.00-10.30
 • Glass i glassbaren, kl. 12.00-17.00
 • Lunch på restaurang Sopranos, kl.12.30-14.30
 • Snacks i food courten och i beachbaren på Beach Albatros Resort, kl. 12.30-15.00
 • Snacks i Club Mac restaurang, kl. 12.30-17.00
 • Middag på restaurang Soprano eller Millenium, kl. 18.30-21.30
 • Middag varje lördag på restaurang Tagine, kl. 19.00-21.00. Bordsreservation krävs.
 • Middag på restaurang Never Land, kl. 20.00-21.30 Bordsreservation krävs, ej tillgängligt lördagar.
 • Sen middag på restaurang Soprano, kl. 22.00-24.00
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl vin och drinkar, kl. 10.00-24.00. Alkoholfria alternativ tillgängliga dygnet runt i lobbybaren

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Sharm el Sheikh

Albatros Sharm Resort

Albatros Sharm Resort är en riktig pärla vid en privat strand i Hadaba i Sharm el Sheikh. Här väntar flera stora pooler och fantastiska möjligheter till bad och snorkling i Röda havet. All Inclusive ingår och det finns flera restauranger att välja på. För de minsta finns barnklubb och för de vuxna ett wellnesscenter för skön avkoppling.

Pickalbatros Aqua Blu Resort

Pickalbatros Aqua Blu Resort ligger i Hadaba i de södra delarna av Sharm El Sheikh. Här kommer du att trivas om du vill ha mycket av allt, här finns massor av pooler, vattenrutschkanor, restauranger och barer. Passa också på att besöka Neverland Night Show, allt detta ingår för hotellets gäster så här är det enkelt att koppla av, roa sig och ha en härlig semester!

Pickalbatros Royal Moderna Resort

Välkommen till badparadiset Pickalbatros Royal Moderna Resort i Nabq, Sharm el Sheikh. Bada och ha kul i någon av hotellets elva pooler, bada och snorkla i Röda havet och njut av god mat i de många restaurangerna. Här finns allt för en festlig och kul semester och i stort sett allt är inkluderat.

Pickalbatros Palace Resort

Pickalbatros Palace Resort är ett badparadis i Sharm el Sheikh. Här finns många pooler, varav flera är uppvärmda. Här finns ett stort utbud av restauranger med smaker från alla världens hörn. För de minsta finns en barnklubb och här ska du passa på att utforska livet under ytan i det kristallklara vattnet.

Pickalbatros Laguna Vista

Pickalbatros Laguna Vista ligger direkt vid stranden i Nabq i norra Sharm el Sheikh och här kan du passa på att utforska Röda havets fantastiska undervattensvärld. På hotellet finns det ytterligare vatten i pooler och vattenrutschkanor. All Inclusive ingår och här finns det ett stort utbud av restauranger, barer och massor att göra på dagarna.

Pickalbatros Royal Grand Resort

Pickalbatros Royal Grand Resort är ett All Inclusive-hotell i Hadabam Sharm el Sheikh för vuxna gäster över 16 år. Här väntar härliga pooler och fantastiska möjligheter till bad och snorkling i Röda havet.