Pickalbatros Aqua Blu Resort

 • Massor av pooler och vattenrutschkanor
 • Varierat utbud inom All Inclusive
 • Neverland Night Show ingår

Pickalbatros Aqua Blu Resort ligger i Hadaba i de södra delarna av Sharm El Sheikh. Här kommer du att trivas om du vill ha mycket av allt, här finns massor av pooler, vattenrutschkanor, restauranger och barer. Passa också på att besöka Neverland Night Show, allt detta ingår för hotellets gäster så här är det enkelt att koppla av, roa sig och ha en härlig semester!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn. Större familjerum för 2-6 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 7880 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet består av flera mindre byggnader utspridda i en välansad trädgård, omgivna av många pooler. Här finns pooler för vuxna, pooler för barn, en vågpool och pooler med vattenrutschkanor för såväl barn som vuxna. Det finns fler än 15 olika vattenrutschkanor för vuxna och över 30 för barn. Några av poolerna är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar och parasoller finns att låna på hotellområdet.

Vill du upptäcka livet under ytan i Sharm El Sheikhs omtalande snorklingsvatten har hotellet en kostnadsfri buss till stranden vid hotell Beach Albatros Resort. Där finns solstolar och parasoller att låna och olika vattensporter erbjuds mot avgift.

Hotellet har många olika barer och restauranger. Huvudrestaurangen heter Cave Du Roi, asiatisk mat kan ätas i L'Asiatique, fisk på restaurang Culina, italienska smaker lockar på ll Caminetto och Medlehavsmat kan avnjutas på restaurang Mediterraean. Bland barerna märks en poolbar, en snackbar och en sportbar bland flera andra.

Här kan du vandra längs den uppbyggda promenaden och besöka restauranger, barer och butiker. Vill du ta lite extra hand om kroppen kan du träna i gymmet, använda hotellets multi court och sen skämma bort dig själv med en spabehandling (mot avgift). Aktiviteter som exempelvis bordtennis, dans, vattengympa och yoga med hotellets aktivitetsteam ingår. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal, kl. 10.30-12.30 samt 15.00-16.30 varje dag.

Centralt beläget hotell med butiker och restauranger runt knuten. Ca 1,4 kilometer till stranden och ca 1,7 kilometer till den gamla marknaden i Hadaba. Till strandpromenaden i Naama Bay är det knappt 9 kilometer.

Entré till den spektakulära Neverland Night Show ingår, så en kväll under vistelsen kan ni bevista showen.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive
 • Julmiddag 24/12
 • Nyårsmiddag

All Inclusive

 • Kontinental frukost i restaurant Il Caminetto, kl. 01.00-06.00
 • Frukostbuffé i någon av restaurangerna Cave Du Roi, L'Asiatique eller Mediterranean, kl. 07.00-10.30
 • Lunch i någon av restaurangerna Cave Du Roi, L'Asiatique eller Mediterranean eller på hotellets Food Court, kl. 12.30-14.30
 • Snacks i Club Mac, kl. 12.30-17.00
 • Snacks i strandbaren-/restaurangen på systerhotellet Resort Albatros Sharm, kl. 12.30-15.00
 • Glass i baren vid barnpoolen och i Lagoon bar, kl. 12.00-17.00
 • Glass i strandbaren-/restaurangen på systerhotellet Resort Albatros Sharm, kl. 12.30-14.30
 • Middag på någon av restaurangerna Il Caminetto, Cave Du Roi, L'Asiatique, Culina eller Mediterranean, kl. 18.30-21.30 (Culina stänger redan kl. 21.00)
 • Sen middag i restaurang Il Caminetto, kl. 22.30-24.00
 • Obegräsnat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellet olika barer, kl. 10.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Sharm el Sheikh

Albatros Sharm Resort

Albatros Sharm Resort är en riktig pärla vid en privat strand i Hadaba i Sharm el Sheikh. Här väntar flera stora pooler och fantastiska möjligheter till bad och snorkling i Röda havet. All Inclusive ingår och det finns flera restauranger att välja på. För de minsta finns barnklubb och för de vuxna ett wellnesscenter för skön avkoppling.

Pickalbatros Royal Moderna Resort

Välkommen till badparadiset Pickalbatros Royal Moderna Resort i Nabq, Sharm el Sheikh. Bada och ha kul i någon av hotellets elva pooler, bada och snorkla i Röda havet och njut av god mat i de många restaurangerna. Här finns allt för en festlig och kul semester och i stort sett allt är inkluderat.

Pickalbatros Palace Resort

Pickalbatros Palace Resort är ett badparadis i Sharm el Sheikh. Här finns många pooler, varav flera är uppvärmda. Här finns ett stort utbud av restauranger med smaker från alla världens hörn. För de minsta finns en barnklubb och här ska du passa på att utforska livet under ytan i det kristallklara vattnet.

Pickalbatros Laguna Vista

Pickalbatros Laguna Vista ligger direkt vid stranden i Nabq i norra Sharm el Sheikh och här kan du passa på att utforska Röda havets fantastiska undervattensvärld. På hotellet finns det ytterligare vatten i pooler och vattenrutschkanor. All Inclusive ingår och här finns det ett stort utbud av restauranger, barer och massor att göra på dagarna.

Pickalbatros Royal Grand Resort

Pickalbatros Royal Grand Resort är ett All Inclusive-hotell i Hadabam Sharm el Sheikh för vuxna gäster över 16 år. Här väntar härliga pooler och fantastiska möjligheter till bad och snorkling i Röda havet.

Pickalbatros Aqua Park Resort

Pickalbatros Aqua Park Resort är det perfekt hotellet för alla barnfamiljer med smak för vattenrutschbanor – här finns över 50 banor för kidsen att prova under semestern! För alla vuxna, jo då det finns vattenrutschkanor för er också + en massor av pooler och dessutom ett rikt utbud av restauranger och barer. Och missa inte att ta med familjen på Neverland Night Show, biljetter ingår i priset.