Albatros Sharm Resort

 • Privat strand
 • All Incluisve ingår

Albatros Sharm Resort är en riktig pärla vid en privat strand i Hadaba i Sharm el Sheikh. Här väntar flera stora pooler och fantastiska möjligheter till bad och snorkling i Röda havet. All Inclusive ingår och det finns flera restauranger att välja på. För de minsta finns barnklubb och för de vuxna ett wellnesscenter för skön avkoppling.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2138 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet har fyra pooler, varav två separata barnpooler. En av de stora poolerna är uppvärmd vintertid till 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar och parasoller. Pool- och strandhanddukar ingår. Privat strand.

Albatros Sharm Resort har flera restauranger och barer. I bufférestaurangen Sea View serveras frukost, lunch och middag och i den italienska restaurangen Il Caminetto kan du äta lunch och middag. Strandrestaurangen Beach Bar serveras dryck, snacks, smörgåsar och glass under dagen. Fyra barer, varav en poolbar och en strandbar.

Under dagen anordnar hotellet flera aktiviteter för både stora och små, bland annat stretching, dart, volleyboll på stranden, vattengymnastik och vattenpolo, dart, yoga och dansklasser. Tennis. Gym. Wellnesscenter med jacuzzi, bastu, hamam och ångbastu. Barnklubb i hotellets regi för barn 4–12 år med engelsktalande personal. Lekplats. På kvällarna anordnas disco för barnen samt shower lite senare på kvällen.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Entré till den spektakulära Neverland Night Show ingår, så en kväll under vistelsen kan ni bevista showen

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive
 • Julmiddag (24/12)
 • Nyårsmiddag

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Kontinental frukost i restaurangen Sea View, kl. 05.00-07.00
 • Frukostbuffé i restaurangen Sea View, kl. 07.00-10.30
 • Lunchbuffé i restaurangen Sea View, kl. 12.30-14.30
 • Lunch i restaurangen Il Caminetto, kl. 15.00-17.00
 • Snacks i restaurangen Beach Bar, kl. 12.30-15.00
 • Eftermiddagsfika i Club House Bar, kl. 17.00-18.00
 • Middagsbuffé i restaurangen Sea View, kl. 18.00-21.00
 • Middag i restaurangen Il Caminetto, kl. 18.00-20.00
 • Middag i restaurangen Sea View, kl. 22.00-24.00
 • Glass i poolbaren, kl. 12.30-15.00 och i Beach Bar, kl. 13.30-14.30
 • Iced Smoothie i Beach Bar, kl. 12.30-13.30
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl.10.00-24.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 11.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Sharm el Sheikh

Pickalbatros Aqua Blu Resort

Pickalbatros Aqua Blu Resort ligger i Hadaba i de södra delarna av Sharm El Sheikh. Här kommer du att trivas om du vill ha mycket av allt, här finns massor av pooler, vattenrutschkanor, restauranger och barer. Passa också på att besöka Neverland Night Show, allt detta ingår för hotellets gäster så här är det enkelt att koppla av, roa sig och ha en härlig semester!

Pickalbatros Royal Moderna Resort

Välkommen till badparadiset Pickalbatros Royal Moderna Resort i Nabq, Sharm el Sheikh. Bada och ha kul i någon av hotellets elva pooler, bada och snorkla i Röda havet och njut av god mat i de många restaurangerna. Här finns allt för en festlig och kul semester och i stort sett allt är inkluderat.

Pickalbatros Palace Resort

Pickalbatros Palace Resort är ett badparadis i Sharm el Sheikh. Här finns många pooler, varav flera är uppvärmda. Här finns ett stort utbud av restauranger med smaker från alla världens hörn. För de minsta finns en barnklubb och här ska du passa på att utforska livet under ytan i det kristallklara vattnet.

Pickalbatros Laguna Vista

Pickalbatros Laguna Vista ligger direkt vid stranden i Nabq i norra Sharm el Sheikh och här kan du passa på att utforska Röda havets fantastiska undervattensvärld. På hotellet finns det ytterligare vatten i pooler och vattenrutschkanor. All Inclusive ingår och här finns det ett stort utbud av restauranger, barer och massor att göra på dagarna.

Pickalbatros Royal Grand Resort

Pickalbatros Royal Grand Resort är ett All Inclusive-hotell i Hadabam Sharm el Sheikh för vuxna gäster över 16 år. Här väntar härliga pooler och fantastiska möjligheter till bad och snorkling i Röda havet.

Pickalbatros Aqua Park Resort

Pickalbatros Aqua Park Resort är det perfekt hotellet för alla barnfamiljer med smak för vattenrutschbanor – här finns över 50 banor för kidsen att prova under semestern! För alla vuxna, jo då det finns vattenrutschkanor för er också + en massor av pooler och dessutom ett rikt utbud av restauranger och barer. Och missa inte att ta med familjen på Neverland Night Show, biljetter ingår i priset.