1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Hotell Parga Beach – Grekland

apollo mondo selected

 • Mitt på Valtosstranden
 • Flera små poolområden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

FAMILJEPAKET!
Just nu reser 2 vuxna och 2 barn (2-11 år) hit för totalt 20 000:- med frukost. Gäller utvalda resor 10 juni - 11 augusti 2019 med 7 dagars reslängd. Begränsat antal platser.

Omtyckta hotell Parga Beach ingår i Apollo Mondo Selected – utvalda hotell med hög standard och komfort. Hotellet ligger i grönskande omgivningar direkt på stranden i vackra Parga. Våra gäster prisar såväl strandläget som den härliga trädgården. Med faciliteter som kaffe- och juicebaren Mondo Café, Club Polly & Mino, simskola, barnpool och gym väntar en komplett semesterupplevelse för både par och familjer!

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum, halvpension för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Bra frukost! Stranden
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 440 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Parga Beach består av flera små byggnader utspridda i trädgården som dignar av blommor och träd. Här finns ingen trafik som stör, vilket också bidrar till att skapa en mysig bykänsla. Som på alla Selected-hotell kan du ta del av gratis wifi i allmänna utrymmen.

Pooler och härligt strandläge
På Parga Beach finns tre små poolområden. Vid ett av områdena finns en separat barnpool som är uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar och parasoller.

Parga Beach har bästa tänkbara strandläge mitt på en privat sandstrand med solstolar och parasoller mot avgift. Stranden har tilldelats EU:s Blå Flagg för rent vatten. Gratis strandhanddukar. Du kan utöva vattensporter vid stranden mot avgift, dock inte i hotellets regi. Precis utanför hotellet finns möjlighet att ta en båttaxi in till Parga stad (ca 2 euro per person och väg).

Middag med havsvyer
På stranden, med utsikt över slottet och havet, ligger Thalassa – hotellets restaurang och bar. På restaurangen serveras både buffé och à la carte. Du kan välja bland traditionella grekiska rätter och internationell mat. Det serveras också kalla och varma drycker och snacks på stranden direkt till din solstol. Room service kl. 7.00-23.00 mot avgift.

Baristakaffe och familjemys
Det finns också en helt ny kaffe- och juicebar på hotellet. På Mondo Café kan du köpa äkta grekiskt kaffe, cappuccino, espresso, specialkaffe, flera olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet! Baristor från Johan & Nyström har lärt upp cafépersonalen i den ädla kaffekonsten, och caféet är som gjort för en avkopplande stund och lite familjemys.

Sport och träning
På Parga Beach finns ett mindre, helt nytt gym. Gratis morgonyoga fem gånger i veckan med utbildade skandinavisktalande instruktörer. Ibland erbjuds även andra gruppträningspass på hotellet. Tider och aktuellt veckoprogram fås på hotellet.

I anslutning till hotellet finns även löparrundor och cykelbanor. Gåstavar samt cykel- och löpvagnar finns att låna mot deposition i receptionen. Efter träningspasset kan du besöka hotellets skönhetssalong med massage, manikyr och pedikyr mot avgift.

Club Polly & Mino och simskola
På Parga Beach erbjuds ett brett aktivitetsprogram med Apollos egen barnklubb, Club Polly & Mino, och simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. I barnklubben står roliga aktiviteter i centrum, med möjlighet att lära sig massa nytt som att hälsa på grekiska eller laga en lokal rätt. Läs mer om Club Polly & Mino och Swim School by Apollo. På hotellet finns också en liten lekplats.

Här kan du läsa allt om Apollo Mondo Selected.

Måltider

Frukostbuffé eller halvpension. Halvpension mot tillägg.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Hög kundnöjdhet
 • Mondo Café
 • Polly & Mino Playtime 
 • Gratis gym och wifi

Direkttransfer till och från hotellet!

Som gäst på Parga Beach kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Parga Beach och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.


Boka vårt barnpaket

För en extra bekväm semester när du reser med mindre barn föreslår vi att du bokar vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng. Barnpaketet bokas i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.


Löp- och cykelrundor

Här kan du ta del av våra kartor över cykelrundorna Long East 1,3 mil och Long West 1,9 mil samt de olika löprundorna som är 2,9 kilometer, 4,5 kilometer och 5,5 kilometer.