Panthea

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotellet Panthea ligger högt upp i sluttningen av den amfiteater som utgör Parga stad, omgivet av olivodlingar och med en fin utsikt över staden och havet. Hotellet vänder sig till vuxna över 16 år och här kan du koppla av vid den lilla poolen eller promenera ner till hamnen och stranden i Parga stad, där du även finner små butiker och lokala tavernor.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/2-3 personer. Enrumslägenheter med poolaccess för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Utsikten från balkongen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 50 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 750 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

I den övre delen av Parga ligger lägenhetshotellet Panthea. I sluttningen bakom hotellet finns stora olivodlingar, och från hotellets trädgård och lägenheter har du en fin utsikt över staden och havet. Hotellet vänder sig till vuxna över 16 år och i närheten av Panthea ligger ett par små restauranger. Ner till hamnpromenaden och stranden tar det ca 15 minuter att promenera.

På hotellet finns en utomhusterrass och en liten pool, för avkoppling i solen. Vill du hellre bada i havet så ligger stranden Krioneri Beach mitt i Parga stad.

Ta dig ner mot Pargas hamn via smala gränder med butiker, tavernor och gömda små barer. På kvällarna är det full kommers runt hamnen och det finns flera tavernor att upptäcka även nere vid hamnen. Passa även på att ta taxibåt till den fina Valtosstranden, om du vill göra en dagsutflykt.

Måltider

Inga måltider ingår.
Frukost finns mot tillägg.

Bra att veta

  • Brant backe upp till hotellet.
  • Huvudvägen passerar nära hotellet och trafiken är tidvis intensiv.

Säsongsinformation

Hotellets pool är inte redo att tas i bruk sommaren 2021. Hotellets gäster är istället välkomna att använda pool på hotell Bacoli ca 400 meter bort eller på hotell Lemon Tree 300 meter bort, mot att någon inhandlas i poolbaren där.