Mondo Café

Välkommen till Mondo Café!

Apollos kaffe- och juicebar Mondo Café är en oas i oasen. En plats för hela familjen att hänga på och unna sig det där lilla extra. Sortimentet i Mondo Café består av tre huvudkomponenter: kaffe, färskpressade juicer och kvalitativa desserter. Njut av välgjort kaffe som cappuccino, espresso och latte, nypressade juicer som innehåller allt från apelsin, melon och morot beroende på säsong och tillgänglighet, och yoghurt, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet. Caféet bär liksom barnklubben den välkände inredaren Jon Eliasons signum.

Ät gott på Mythos Beach

Gott och nyttigt på Parga Beach

Mondo Food & Beverage – ett helt unikt koncept på alla våra Mondo Family-hotell! Tanken är att hela familjen ska kunna äta vällagade och hälsosamma rätter, och om du följer en speciell diet eller har någon allergi ska det vara lätt att hitta bland bufféerna. Barnen har en specialkomponerad buffé och du får också chansen att stifta bekantskap med det genuint lokala köket. 

Vid All Inclusive Ultra mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé i restaurang Thalassa Seaside, kl. 07.00-10.30
  • À la carte-lunch, Premium greek tavern-style i restaurang Thalassa Seaside, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffé i restaurang Thalassa Seaside, kl. 19.00-21.30
  • À la carte-middag i restaurang Alselea, kl. 19.30-22.00. Ett besök per vecka ingår vid en vistelse på minst 5 nätter, bordsreservation krävs. 
  • Obegränsat med snacks, lokala och vissa internationella förfriskningar, öl, vin och drinkar i Ammos Beach Bar, kl. 10.30-18.00 samt 19.00-23.30

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 11.00 på avresedagen.

Restauranger och barer på Mythos Beach

Restauranger och barer på Parga Beach

Restaurang Thalassa Seaside

Hotellets restaurang Thalassa ligger nere vid stranden och bjuder på en fantastisk utsikt över fortet och havet. På restaurangen serveras både buffé och à la carte, och du kan välja bland traditionella grekiska rätter och internationell mat. Några kvällar i veckan är det temakvällar och levande musik.

À la carte-restaurang Alselea

Alselea är en fin restaurang som nyligen öppnat, men som på kort tid seglat upp som en av Pargas bästa restauranger. Här serveras en förstklassig meny med medelhavssmaker i nya och läckra tolkningar, inspirerade av den antika grekiska poeten Homer och de vackra omgivningarna kring restaurangen. ”Als” betyder hav, och ”elea” betyder oliv – precis som det joniska havet möter den månghundraåriga olivlunden vid Alselea.  Alselea har även en gedigen vinlista.

Ammos Beach Bar

Direkt på Valtosstranden erbjuder Ammos Berach Bar strandservice och serverar dig såväl kalla som varma drycker och snacks direkt till din solstol.

Mondo café

På alla våra Apollo Mondo Family-hotell finns kaffe- och juicebaren Mondo Café, och så även på Parga Beach. Här kan du köpa cappuccino, espresso, specialkaffe, flera olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet!